Dođite ovaj vikend u Westgate Shopping City na najbolju proslavu rođendana

Foto: Facebok/ Westgate Shopping City

Westgate Shopping City  priprema mnogobrojne novitete koje će ovaj najveći trgovački centar u Hrvatskoj ponuditi svojim kupcima povodom 9. rođendana.

U narednom periodu Westgate će kupcima ponuditi mnoštvo novih sadržaja – od otvorenja novih trgovina do novih zabavnih sadržaja koji će obogatiti iskustvo kupovine .

Velikoj proslavi 9. rođendana pridružit će se i popularna pjevačica Lidija Bačić koja će svojim hitovima zagrijavati atmosferu, a kupce u razdoblju od 9. – 11. studenog očekuju brojna iznenađenja i popusti.

U petak, 9. studenog od 18 sati bit će organiziran rođendanski cirkus u kojem će najviše uživati oni najmlađi. Bit će tu facepaintinga, rođendanskih igara i diploma kao i zabave, plesa i fotografiranja s maskotama, dok će u subotu 10. studenog, osim već spomenutog koncerta, biti i modna revija za djecu, rođendanski karneval, a centar će svoje najvjernije kupce počastiti i rođendanskom tortom.

Ukoliko ste ljubitelj gastronomije, u subotu od 16 sati organizira se rođendanski ručak pod budnim okom poznatog chefa Tomislava Špičeka, a oni najhrabriji moći će se okušati u kuhanju i osvojiti nagrade.

Uz sve navedeno, valjda napomenuti i, sada već tradicionalni, Late Night Shopping, koji će u petak i subotu (9. i 10.11.) trajati od 17 do 22 sata, a u nedjelju (11.11.) od 17 do 21 sat na kojem kupce očekuju brojni popusti i pogodnosti.

Vidimo se u Westgateu!

Komentari

loading...