Dođite na predstavljanje knjige “Pank poduzetnici” i saznajte sve o humanijoj ekonomiji

Foto: Facebook

#PankPoduzetnici je prva hrvatska knjiga o društvenom poduzetništvu i borbi za humaniju ekonomiju koju bivši aktivisti uspješno vode na sjeveru Hrvatske već 15 godina.

Priča je to o dvojici mladića koji su zajedno s prijateljima i suradnicima pokrenuli desetine inicijative, proveli programe i projekte kojima su obuhvatili preko 100.000 korisnika te osnovali različita društvena poduzeća, koja danas uspješno djeluju.

Priča donosi niz događaja koji se nisu trebali dogoditi, ali koji vjerno i otvoreno govore o pogreškama do kojih može doći u poslovanju, posebno upravljanju. Priča donosi i uspješne trenutke ponosa, a sve skupa pruža mnogo lekcija čitatelju.

Pank poduzetnici je knjiga o poduzetništvu pisana literarnim stilom, zabavna, iskrena i prije svega poučna, a obuhvaća osnivanja i upravljanje različitim oblicima poduzeća, koja imaju snažan društveni utjecaj.

Na zagrebačkom predstavljanju knjige u Cafe U Dvoristu razgovaraju novinarka i spisateljica Danijela Stanojević, autor knjige Robert Posavec i pank poduzetnik Stjepan Mikec, izvršni direktor ACT Grupe i jedan od glavnih protagonista knjige.


Komentari

loading...