DOĐITE NA HEMMENS RADIONICU: Testirajte planinarsku opremu i podržite hrvatsku proizvodnju

Facebook

ŠTO: Hemmens radionica

KADA: četvrtak 21. srpnja 2016. u 18:30 sati

GDJE: Art park Zagreb

Zabavna i interaktivna Hemmens Radionica u prekrasno novouređeni Art part u centru Zagreba. Na prezentaciji će se moći vidjeti i probati razna oprema kao npr: mrežica za komarce, underquilt, stuff sack, rain quilt, mini hammock i ostalu Hemmens opremu.

Kratko o Hemmensu:

Hemmens je prva hrvatska firma specijalizirana za proizvodnju ultra lagane planinarske opreme. Na ideju o šivanju visećih ležaljki došao je osnivač i vođa cijelog Hemmens projekta Mario Vens u proljeće 2011. godine. S obzirom da je Mario planinar i voli raznorazne ekspedicije često se znao suočiti s problemima spavanja u prirodi. Nakon puno traganja našao je idealno rješenje. Hammock!

Na početku je prodavao hammocke putem facebooka i web oglasnika. S vremenom je u ponudu uključio i veliki broj dodatne opreme za hammocke kao što su mrežice za komarce i cerade.
Nakon aktivnog planinarenja i spavanja u hammocku počeo je razmišljati što bi mu još moglo koristiti za boravak u prirodi pa su se tako razvili i mnogi drugi Hemmens proizvodi.
U početku su hammocke većinom naručivali zaljubljenici i prijatelji koji su svojim sugestijama i posebnim željama doprinjeli konačnom dizajnu i izgledu Hemmens hammocka.


Komentari