Dođite na dobrotvorni koncert u Vintageu i podržite akciju ‘Širimo krugove’

Cilj ovog koncerta je skupiti dovoljno sredstava za prijevoz maligno oboljelih, starijih i nemoćnih osoba na prijeko im potrebne terapije.

U srijedu 17. svibnja s početkom u 20 sati u klubu Vintage Industrial (Savska 160) održat će se dobrotvorni koncert pod nazivom ‘Širimo krugove’. Dobrotvorni koncert održat će se u organizaciji centra za edukaciju, savjetovanje i humanitarno djelovanje ‘Krugovi’. Cilj ovog koncerta je skupiti dovoljno sredstava za prijevoz maligno oboljelih, starijih i nemoćnih osoba na prijeko im potrebne terapije.

Osim vas! koji kupljenim ulaznicama direktno pomažete ovu dobrotvornu akciju, svojim nastupima pomoći će i grupe Detour, Nola i Meritas, jedna od trenutno najcjenjenijih kantautorica na ovim prostorima Sara Renar te Nikola Marjanović. A, u pauzama između nastupa atmosferu u klubu održavat će jedinstveni DJ Mario Kovač.
Preporučena donacija za kartu je 30 kn po osobi, a one će se skupljati na dan koncerta na ulazu u klub.
Osim toga, koncert će donacijom pića za izvođače podržati i Zagrebačka pivovara te Hrvatsko društvo skladatelja kao i stručna služba za Zaštitu autorskih muzičkih prava.

Rad udruge ‘Krugovi’ možete podržati i donacijom na račun:
IBAN: HR59 2340 0091 1104 79514


Komentari