DOČEK ZA PAMĆENJE: Uđite u novu godinu na spektakularnoj zimskoj Ultri

www.flickr.com

Splitska Ultra dobila je svoju zimsku, zagrebačku sestru.

U Zagrebačkoj Areni sprema se doček koji će se pamtiti do kraja života. Naime, svi koji na vrijeme kupe svoje karte, u Novu godinu će ući u društvu poznatog svjetkog DJ-a Armina van Buurena.

Sve to događat će se u sklopu Croatian Winter Music Festivala koji u zagrebačkoj Areni priređuju organizatori Ultra Europe sa svojim američkim partnerima. Glavna zvijezda večeri bit će baš van Buuren, koji već 15-ak godina caruje svijetom trance glazbe.

On je jedini DJ na svijetu koji je četiri godine zaredom osvojio titulu najboljeg na svijetu, a trenutno je četvri svjetski DJ prema glasovim ačitatelja časopisa DJ Mag. Posljednjih godina Armin je redovito viđen gost na Ultri, a uvijek voli istaknuti koliko mu je lijepo u Hrvatskoj. Upravo zbog toga za doček je odabrao Zagreb gdje će prvi puta nastupiti u impresivnoj Areni koju će napuniti tisuće fanova.

Za svoj prvi veliki zagrebački nastup van Buuren će odraditi poseban DJ set koji će sve prisutne uvesti u Novu godinu.

Još bogatija božićna ponuda

Osim  Armina nastupat će  Sander van Doorn, MOTi, Julian Jordan i David Gravell, a pridružit će im se i mlade snage, dolazi ukrajinska zvijezda Juicy M.

Obožavatelji elektroničke glazbe jako dobro znaju što je Ultra, a festival u Splitu postao je svjetski poznat u ovih pet godina koliko se održava. Oganizatori su shvatili da tri dana nije dovoljno, stoga je pokrenut Croatia Music Week te njegova zimska inačica, Croatia Winter Music Week.

“Želimo da Croatia Winter Music Week postane autentičnom i prepoznatljivom zagrebačkom manifestacijom i po svojem terminu i po sadržaju. I pristupačnim cijenama i popratnim događanjima nadamo se približiti festival što je moguće više zagrebačkoj i hrvatskoj publici za koju se nadamo da će ga doista prihvatiti kao svoj”, kazali su organizatori za Večernji.

Zimska Ultra održava se u istom tjednu kao i Snježna kraljica, Zagrepčanima, a ni stranim gostima, sigurno neće biti dosadno.

Zabava bez prestanka

Fešta će se nastaviti i u nedjelju 1. siječnja kada će se održati repriza dočeka REPLAY 360° NYE uz nastupe vodećih hrvatskih i regionalnih DJ-a.

Tulum ni tada ne staje. Posjetitelje u ponedjeljak 2. siječnja očekuje HEART uz glavne zvijezde večeri Juliana Jordana i Davida Gravella. U utorak 3. siječnja LAUNDRY donosi nastupe Sick Individualsa, Kure i Thomasa Newsona.

Srijeda 4. siječnja u je rezervirana za WRONG CROWD s Rehabom i Felixom Jaehnom, a četvrtak, predzadnji dan festivala, označava lagani povratak u stvarnost nakon party tjedna uz program Tylt s gostima iz Armada Musica.

Posljednji dan Croatia Winter Music Festivala, petak 6. siječnja, bit će u znaku Giraffe Warehouse Projecta koji će ugostiti Floriana Picassa, Ferrecka Dawna i Redonda za završetak prvog izdanja Croatia Winter Music Festivala. Osim dance tuluma, prvi novogodišnji tjedan bit će obilježen i drugim događanjima.

Igrice i glazba

U ponedjeljak i utorak 2. i 3. siječnja u Areni će najbolji gameri sudjelovati na međunarodnom turniru Zagreb Gaming Championship. Prvo veliko zagrebačko gejming natjecanje biti će otvoreno za gledatelje. Noći će biti sketakularne, a ni dani neće biti dosadni. Od ponedjeljak do petka će s eu Areni održavati i Art & Design na kojem će predstavnici domaće modne i umjetničke scene predstaviti svoje radove.

Borovo će predstaviti legendarne startasice, model koji posljednjih godina stječe kultni status u svijetu raznim prigodno dizajniranim izdanjima, a uz startasice će svoje radove predstaviti i dizajneri iz Hrvatske i regije.

Karte za sve dane Croatia Winter Music Festivala dostupne su za kupnju online, a trenutačno se mogu kupiti po povoljnijoj, Early Bird cijeni. Karte su u prodaji u nekoliko kategorija, a cijene za Zagreb 360° New Year’s Eve se kreću od 100 kn za treći kat dvorane pa do 2000 kuna za VVIP zonu, odnosno restoran. Cijene za ostale dane kreću se od 50 kuna do 380 kuna za VIP zonu.

>>> ZAGREB ĆE DOBITI SVOJU ULTRU: Glazbeni spektakl sjajno ide uz najljepši Advent


Komentari