Dobro vino i još bolji tulum: Gdje izaći na Martinje

FOTO: Lollipop

Osim ceremonije koja se tradicionalno održava na Trgu bana jelačića, Martinju su večer i posvetili i pojedini klubovi i restorani.

Već tradicionalno, Martinje je dobar razlog za party do jutra i opravdanje za popiti koju čašicu više. Popisali smo klubove i restorane s primamljivom ponudom za večer koju ljubitelji vina željno iščekuju, a s organizacijom kršenja vina pozabavila se i Zagrebačka županija.

Osim ceremonije koja se tradicionalno održava na Trgu bana jelačića, Martinju su večer i posvetili i pojedini klubovi i restorani.

FOTO: Lollipop
FOTO: Lollipop

 

BarBar Bar, Hondlova 2

Bar Bar Zagreb u subotu 11.11.2017. priprema pravu glazbenu poslasticu grupu “Flashback” sa početkom u 21:00h uz kuhano vino.Ulaz slobodan!

Boogaloo, Vukovarska 68

Tradicionalno za Martinje karizmatični Gustafi nude najluđu feštu u gradu. S obzirom da su ovakve fešte svake godine rasprodane, a budući da prostor ne može primiti sve ljubitelje Gustafa i dobrog vina, preporučamo da se na vrijeme pobrinete za svoje ulaznice.

Cijena ulaznice je 60 kuna u pretprodaji, a 80 kuna na ulazu.

Klub Pulse, Vukovarska 271

Na Martinje je običaj krstiti mošt u vino, stoga će tu tradiciju u Pulse doći obaviti “biskup” te ćete se nakon krštenja moći počastiti vrhunskim bijelim i crnim Fera vinom.

Organizatori su pripremili i posebne ponude pića i hrane, a detaljnije pogledajte ovdje.

Restoran Komin, Samoborska 145

Komin vam je pripremio bogatu ponudu domaće klope, vrhunskog vina i dobre rakije

Restoran V Starem Melinu, Junkovićev put 2b

Organizirana je proslava Martinja i ceremoniju krštenja mošta uz Martinjskog biskupa Vida Baloga i tamburaški sastav “Tamburgeri” s početkom od 19 sati, uz prigodnu ponudu hrane i pića.

Ponuda za ljubitelje vina bogata je i u Zagrebačkoj županiji, a detaljan vodič možete pogledati ovdje.


Komentari