Dječaci, Brkovi, Krešo Bengalka… petak i subotu rezervirajte za SCool Fest!

Sve je spremno za četvrto po redu izdanje SCool Festa koje će se ove godine održati 8. i 9. lipnja u Studentskom centru. Open air nastupi u dvorištu startaju već nešto iza 20 sati, a zabava se nakon ponoći seli unutar samog SC-a i traje do jutarnjih sati.

Kroz protekle tri godine održavanja, festival je zavrijedio status najiščekivanijeg dvodnevnog tuluma među studentskom populacijom, čemu u prilog ide i činjenica da je ulaz potpuno besplatan. Čak 9000 partijanera pobrinulo se ove godine da na vrijeme rezervira svoje besplatne ulaznice – planule su danima prije njegova održavanja.

Organizatori su i ovog puta pripremili lineup koji će zadovoljiti najrazličitije glazbene ukuse. Posjetitelje će u petak zabavljati Zabranjeno pušenje, Alen Vitasović, Kuzma & Shaka Zulu, Dino Dvornik Tribute Band, u subotu će nastupiti Dječaci, Brkovi, Krešo Bengalka, Nipplepeople, a obje večeri DJ Popov te DJ Sasha Barthezz.

Podsjetimo, SCool Fest organizira Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu u partnerstvu sa zagrebačkim Studentskim centrom i Zagrebačkom bankom te uz potporu sponzora koji su pripremili brojna iznenađenja partijanerima. Sve se dodatne informacije nalaze na njegovoj službenoj Facebook stranici te na Facebook eventu.


Komentari