Djeca su vam previše pred ekranima? Posjetite radionicu ‘Što raditi do mora?’ i naučite ih iskoristiti vrijeme na produktivan način

Dječja mozgalica/Facebook

Po završetku školske godine, djeca konačno imaju slobodu uživati u aktivnostima koje do ljeta nisu mogli.

Ipak, često je to zamka za pretjeran boravak pred ekranima, kao i nepresušan izvor dosade.

Kako bi djeca iskoristila vrijeme na produktivan način, Dječja mozgalica je osmislila radionice koje na zabavan i kreativan način potiču razvoj i poboljšanje vještina socijalizacije, emocionalnog izražavanja i regulacije, ali i pažnje.

Što raditi do mora? su radionice namijenjene djeci od 5 do 8 godina, u kojima će djeca na zabavan i kreativan način učiti i uvježbavati vještine:
• Prepoznavanja i izražavanja emocija, vlastitih snaga i snaga drugih
• Empatije, razumijevanja i prihvaćanja drugih mišljenja
• Kontrole i regulacije emocija
• Kooperacije, komunikacije i asertivnosti
• Pažnje i usmjerenosti na zadatak

Radionice se odvijaju 3 puta tjedno kroz 3 tjedna u srpnju (od 06.07. do 23.07.), te kroz 3 tjedna u kolovozu (od 10.08. do 28.08.). Moguće je sudjelovati u svim radionicama ili dolaziti prema mogućnostima. Maksimalan broj djece po grupi je 5, a radionice traju 120 minuta. Termini održavanja su ponedjeljak, utorak i četvrtak u rasponu od 13 do 17h (točni termini će biti dogovoreni ovisno o mogućnosti dolaska prijavljene djece). Radionice se održavaju u prostorijama Dječje mozgalice, Gortanova ulica 29. Cijena pojedinačne radionice je 100 kuna.
Za prijavu na radionice kontaktirajte mail [email protected] ili putem telefona 0919249539.


Komentari