Dečki iz Stereo Deficita spremaju pravi rock spektakl uz hitove Arctic Monkeysa

Momci iz Stereo Deficita po šesti će put zasvirati u Zagrebu, a svi ljubitelji Arctic Monkeysa znaju da se njihovi koncerti ne propuštaju. Vrijedi istaknuti da će ovom prilikom premijerno će odsvirati i nekoliko stvari s novog albuma „Tranquility Base Hotel & Casino“, a i obilježiti 5 godina od izlaska kultnog albuma “AM”. Nakon njih slijedi indie rock DJ party uz Freda!

U svoje mobitele upišite subotu 13. listopada, Boogaloo. Cijena ulaznice u pretprodaji je 35 kuna, na dan će koštati 45 kuna. Nabavite ih offline u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) ili Boogaloou (Ul. grada Vukovara 68) ili online preko sustava Entrio!

STEREO DEFICIT je Arctic Monkeys tribute bend iz Kruševca. Prvo je nastao pod nazivom Random sredinom 2010. godine kao rezultat uzajamne ljubavi trojice braće prema raznovrsnoj progresivnoj glazbi. Kasnije im se pridružuje ostatak benda i s vremenom postaju Arctic Monkeys tribute, a sada nastupaju kao četvorka. Članovi benda su Stefan Mijajlović (gitara/vokal) i nezgodna braća Matić: Andreja (gitara/vokal), Nikola (bas) i Aleksa (bubnjevi/vokal). Iza sebe imaju već pet krcatih nastupa u Zagrebu, sigurno će tako biti i ovaj put.

DJ Fred vrti glazbu po zagrebačkim klubovima i birtijama zadnje 4 godine. Repertoar koji voli puštati leti od prvog žanra do zadnjeg žanra supersoničnim avionom Britpop 747. Domovina mu je u zvuku 90-ih Britanije, no ne libi se otići dalje u prošlost kopajući za sjajnim plesnim hitovima talijanskog popa ili u budućnost, oslanjajući se na moderan zvuk Berlina. U subotu možete očekivat glazbu koja se oslanja na Arctic Monkeys, baveći se prvenstveno njihovim uzorima, velikanima poput Blura, Oasisa, Stone Rosesa i sličnih zvukova. Ne isključujemo poneki izlet u zemlju plesa, odakle bi vas mogli pogoditi synth pop i pop zvukovi.


Komentari