David Bereit: Pokretač i svjetski voditelj ’40 dana za život’ večeras gostuje u Zagrebu!

Facebook

Vrhunac ovojesenskog molitvenog bdijenja ’40 dana za život’, obilježen je dolaskom svjetskog voditelja i pokretača inicijative Davida Bereita.

Jedan od najpoznatijih američkih pro-life aktivista govoriti će o nebrojenim plodovima inicijative, njezinome širenju, značenju i planovima za budućnost. Podijeliti će i osobno iskustvo sa živim Bogom te kako se jedan sat molitve pretvorio u veliki međunarodni pokret.

Njegov rad naširoko su popratili najveći američki mediji kao što su Fox News, HBO, ABC, NBC and CBS televizijski kanali. Dao je stotine radijskih intervjua (BBC, NPR, The Sean Hannity Show), o njemu je pisalo preko stotinu novinskih listova uključujući USA Today, The New York Times i The Washington Post. Putuje svijetom nadahnjujući ljude da se uključe u apostolat za život, dajući pri tome rješenje kako zaustaviti abortus, tu najveću nepravdu nanesenu majkama i njihovoj djeci.

Ante Čaljkušić, voditelj za Hrvatsku, izjavio je da je Bereitov posjet Hrvatskoj vrhunac dosadašnjeg djelovanja inicijative koji će oplemeniti i dirnuti mnoge.


Svečane tribine održati će se u Zagrebu, Vukovaru i Splitu. Organizatori pozivaju sve ljude dobre volje te jamče da će svatko tko dođe biti duhovno obogaćen.

Zagreb: 7. listopada: Nadbiskupijski pastoralni institut (dvorana Vijenac, Kaptol 29a), 20h.

Vukovar: 8. listopada: župa Kraljice Mučenika (Vlahe Bukovca 46), 20h.

Split: 9. listopada: Dvorana Nadbiskupskog sjemeništa (Zrinsko-frankopanska 19), 20h.

Bereit je u Hrvatsku došao u pratnji obitelji.

Komentari

loading...
-->