DAŠAK DJETINJSTVA NA KAZALIŠNOJ SCENI: Adaptacija animirane serije ‘A je to’

Dogodovštine Pata i Mata u Hrvatskoj u petak 9. rujna u 19 sati.

Kućni majstori, najbolji prijatelji i susjedi Pat i Mat (A JE TO) oduševe se ljepotama hrvatskog Jadrana gledajući televizijsku reklamu pa odluče krenuti automobilom na more. Kao češki turisti doputuju na hrvatsku obalu susreću se s raznim “fenomenima” novogradnje: nabrzinu sklepanim apartmanima, neobičnim auto-cestama, kao i ćudljivim vremenom. Kakve su još zgode i nezgode putem doživjeli pogledajte u ovoj kazališnoj adaptaciji za sve generacije.

Osim uspomena iz djetinjstva na gledanje smiješnih dogodovština šlampavih Pata i Mata, predstava će oživjeti i ponešto zaboravljene vrijednosti, ponajviše “uradi sam” duh kojeg je nekoć posvud bilo. U vrijeme instant-rješenja i kupovanja gotovih proizvoda kratkog vijeka trajanja, Pat i Mat podsjećaju na vještine rješavanja kvarova, nezgoda te izrade potrebnih predmeta vlastitim rukama, na maštovit, a u njihovom slučaju počesto i nespretan i kompliciran način, ali uvijek uz vedar i optimističan pogled na život.

Dobna granica: 2+

Ulaznice možete rezervirati telefonom te kupiti na blagajni Kazališta Trešnja (Mošćenička 1) ili online.

Rezervacije telefonom na brojeve: +385 1 36 38 556 ili 36 38 008. Ponedjeljkom i utorkom od 9-16 h, te srijedom, četvrtkom i petkom od 9-19 h. Rezervirane ulaznice treba podići do četvrtka do 19 sati.

Obavijestite o odustajanju od rezervacije na telefon +385 1 36 38 556 ili 36 38 008.


Komentari