Dan žena u Zagrebu: Iskoristite neku od ovih primamljivih ponuda

www.flickr.com

Raznolika ponuda za dame.

Već tradicionalno, brojni caffe barovi, klubovi, kozmetički saloni i wellnesi pripremili su posebne ponude ženama za njihov dan.

Ukoliko niste jedna od onih sretnica koja će 8. ožujka biti na nekom od putovanja, pogledajte kako možete uživati u našoj metropoli.

Supercaffe

U  suradnji s Coquille nakitom pozivaju vas na večer ljepote, umjetnosti i profinjenosti, začinjenu sjajnim biserima i hipnotizirajućim zvucima Jazza.

Čeka vas i Supercaffe exclusive Coquille POPUP SALE gdje ostvarujete 20% na sve izložene artikle, ali i muške hostese. Ovaj Dan žena probudite damu u sebi.

Terme Tuhelj

Dan žena je prilika da svaka žena zablista i osjeća se kao da je sve podređeno samo njoj. Tako će sve žene koje posjete ove zagorske terme na Međunarodni dan žena uživati u cjelodnevnom kupanju uz 50 posto popusta.

Potrebno je samo ispuniti kupon na web stranici, isprintati ga i prepustiti se blagotvornom učinku vode.

Chill Bar Pločnik

ChilliBar u Pločniku slavi Dan Žena i kako to već tradicija nalaže i ovoga puta su za Vas pripremili program koji garantira vrhunski glazbeni ugođaj i mnogo divnih Žena koje će ovom prigodom pokazati svoja glasovna, instrumentalna i DJ umijeća.

U suradnji s Pločnikom, kao i svim izvođačicama, ovaj ChilliBar je humanitarnog karaktera te prikupljaju novčana i ina sredstva za Žene žrtve obiteljskog nasilja.

Dan žena u Cineplexxu

Cineplexx će ga dodatno uljepšati, obećavaju. Ukoliko ih posjetite od 19 do 21 sat, svaku damu daruju Rosal Lip Balm Macaronom i Kutjevo Rose pićem dobrodošlice!

U Cineplexxu City Center one East ćete moći u kupiti Moj planer po posebnoj promotivnoj cijeni.


Komentari