Dan zaljubljenih se bliži, a ne znate gdje biste izašli? Evo naših prijedloga za savršeno Valentinovo

Pixabay

Valentinovo se bliži, a još uvijek nemate ideja za romantični izlazak? Ne brinite, mi vam donosimo prijedloge kako provesti savršeno Valentinovo s najdražom osobom.

U popularnom zagrebačkom klubu Opera organiziran je program pod nazivom „Ti si mi u mislima“ u kojem će različitim CRO Pop, ljubavnim trash i dance hitovima romantičnu atmosferu zagrijavati DJ Inity. Svi parovi dobit će besplatno piće dobrodošlice, a za samce organiziraju matchmaking igru u kojoj ćete moći pronaći svog partnera/partnericu. Cijena ulaznice je 30 kuna.

Za ljubitelje nešto alternativnijih tonova, Močvara organizira SRCE 3000 by House of Flamingo – antivalentinovski spektakl kojim klub otvara svoj ovogodišnji program. Poručuju kako je njihov rezidentni akronim S.R.C.E. (Spazam Orgazam, Roxanne, Colinda Evangelista i Entity) za vas pripremio široku lepezu lip-sync i live izvedbi u tandemu, koji će vas poput vlaka smrti provozati tračnicama pop kulture i zaljubiti, ako u ikog onda od potpetica do vrha perike u one na pozornici. Ulaznice po cijeni od 50 kuna (do 13. veljače navečer) odnosno 70 kuna možete nabaviti u Octopus piercing i tattoo studiju (Gundulićeva 31) te na blagajni kluba.

Romantično Valentinovo možete provesti uz DUOZA trio u Johann Francku koji će akustično izvoditi covere najboljih i najljepših ljubavnih pjesama. Uz odličnu atmosferu očekuju vas i posebni valentinovski meniji u njihovom bistrou s pogledom na Jelačić plac. Izvedite svoju ljepšu polovicu na Valentinovo za pamćenje uz večeru i cijelovečernji program Johann Francka.

No ipak, one najveće romantičare među vama Zagreb.info vodi na koncert najvećeg hrvatskog vagabunda Gorana Karana u Grand Casinu Admiral. Dijelimo 2×2 pozivnice za koncert te 2×1 bocu Kairos Rose vina koje će upotpuniti vašu savršenu romantičnu večer.

Goran Karan poznat je po brojnim hitovima, ulogama u mjuziklima i bogatoj internacionalnoj karijeri, a iz Grand Casina poručuju kako Valentinovo nije rezervirano samo za parove te pozivaju da uz promotivne cijene pića u večeri uživate i uz vama dragu osobu.

Sve što trebate napraviti jest odgovoriti na pitanje: Zašto biste baš vi trebali osvojiti pozivnice za Valentinovo u Grand Casinu Admiral? Odgovore primamo putem sljedeće kontakt forme samo danas, 13.veljače do 23:59. Svi odgovori pristigli nakon tog roka, neće biti uzeti u obzir. Naš žiri odabrat će dva najbolja odgovora i nagraditi ih prethodno spomenutim nagradama.


Komentari