‘DAME BIRAJU’: Miljenici hrvatske publike ponovno u Zagrebu

U nepune dvije godine održali su 100 izvođenja predstave u 43 grada.

Jedna od najgledanijih i najzabavnijih predstava u regiji ‘Dame biraju’, u režiji Admira Glamočaka i produkciji Altteatar, koja je upravo doživjela svoje jubilarno 100. izvođenje, ali i ogroman uspjeh u cijeloj regiji, ponovno gostuje u Zagrebu, 7., 8., 9. i 11. prosinca na sceni ‘Vidra’ s početkom u 20 sati.

Sjajna glumačka trupa, koju čine najperspektivniji bosanskohercegovački glumci, već su postali pravi miljenici hrvatske publike, ali i publike širom regije. O tome svjedoči i 100 izvođenja ovog kazališnog komada s kojim su obišli 43 grada u nepune dvije godine a predstavu je pogledalo preko 40.000 ljudi.

O kvalitetu i nespornim simpatijama i publike i kritike prema ovom kazališnom hitu govori i činjenica da su karte za najavljena gostovanja skoro u potpunosti rasprodana. Mali broj ulaznica ostao je još u prodaji za izvođenja u Zagrebu na sceni kazališta Vidra.

dame-biraju-plakats

Striptiz u kojem skidaju sve sa sebe

Ova komedija s ozbiljnom tematikom govori o petorici mladića koji pokušavaju riješiti svoje egzistencijalne probleme kroz posao stripera u noćnom klubu.

Predstava publiku vodi kroz uzbudljive scene, u kojima muškarci otvoreno govore o svojim strahovima i neispunjenim očekivanjima, ali na način koji na koncu atmosferu dovodi do usijanja. Ono što posebno mami uzdahe i golica maštu su originalno osmišljenje plesne točke, a vrhunac predstave je striptiz u kojem momci skidaju sve sa sebe!

Glumačka postava predstave poznata je i po sjajnom glumačkog talentu koji se rasprši po cijeloj sceni i osvaja srca njihove publike. Postavu čine: Nancy Abdel Sakhi/Amila Terzimehić, Enes Salković, Davor Sabo, Dalibor Brkić/Damir Kustura, Adnan Goro, Emir Fejzić i Sanjin Arnautović.

Pored sjajne energije koju posjeduju, dobitnici su brojnih nagrada s međunarodnih festivala iz Skoplja, Banja Luke, Rijeke i Poreča.

Udahnite kazalište punim plućima i uz mnogo smijeha i zavodljivih melodija uživajte u neprikosnovenom bosanskom humoru, dok Dame biraju. I na sceni, ali i u publici.


Komentari