Cure, ovaj vikend posvećen je samo vama u Kaptol Boutique Cinema

Foto: PR

Girls Weekend, revija koja je posvećena filmu, hedonizmu i inspiraciji u završnoj je fazi priprema. Kako su ostala samo dva dana do revije namijenjene samo za žene, poznate sudionice Girls Weekenda okupile su se u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema kako bi uz ugodne ženske razgovore pretresle program po zadnji put.

Revija Girls Weekend četverodnevno je druženje posvećeno ženama svih uzrasta, a posjetiteljice će uz reviju ženskih filmova moći uživati i u brojnim radionicama, izlaganjima, degustacijama te razgovorima s poznatim i uspješnim ženama.

Filmovi koji su ove godine u fokusu veličaju život žena u različitim kulturama, vremenima i kontekstima, a paneli koji nas ove godine očekuju posvećeni su ženskoj emancipaciji i osnaživanju. Pored Alis Marić i njenog panela Žena u traganju za sobom na kojem sudjeluju Daniela Kordić, Mirela Španjol Marković, Lea Brezar, i Adela Mihoković, Girls Weekend ugostit će panele s drugim snažnim i emancipiranim ženama.

Panel s ekipom filma Aleksi i Vlatkom Kolarović problematizirat će položaj žene na hrvatskom filmu na kojem će sudjelovati Goran Marković, Barbara Vekarić, Neda Arnerić, Marina Andree Skop i Darija Kulenović Gudan, dok je zadnji dan rezerviran za poznatu executive coach Sonju Runkas i panel Balans privatnog i poslovnog – mit ili stvarnost na kojem će sudjelovati Đurđica Vorkapić, Izabela Vrtar, Petar Beluhan, Neven Kepeski i Damir Skok.

Povedite svoje najbliže i provedite najljepši i najženstveniji vikend u godini jer kupnjom ulaznice za film iz programa Girls Weekenda posjetiteljice mogu očekivati posebno iskustvo pa će tako u WOW baru kina moći uživati u čašici ženskih razgovora.

Učinite ovaj vikend najposebnijim i dođite na Girls Weekend, vikend posvećen samo ženama.

Foto: PR


Komentari