‘CITY OF ANGELS NYE’: Holivudski doček Nove godine u Zagrebu

Zagreb je spreman za doček 2017. koji će se dugo pamtiti.

City of Angels NYE 2017 naziv je petog po redu i najluđeg klupskog dočeka Nove godine u organizaciji RNB Confusiona tima u Hypo Centru u Zagrebu. Prekrasne anđelice vode nas na putovanje metropolom koja ostvaruje snove i vodi nas ravno među zvijezde.

“New York i London bili su cool, Rio de Janeiro nas je zagrijao za svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu, imali smo veliki mamurluk u Vegasu, a ono što nas čeka u Los Angelesu ja bih najavio kao – Welcome to the city of Angels,” izjavio je autor projekta Adnan Mehmedović.

Vječna inspiracija, grad u kojem su sve zvijezde – Los Angeles, tema je najvećeg zagrebačkog novogodišnjeg partija. Organizatori najboljih urbanih tuluma u regiji garantiraju doček za pamćenje, a za koji već sada vlada veliki interes javnosti te je rasprodan early bird kontingent ulaznica.

Više o svemu na Facebook stranici događaja.

Zabavljat će vas vrhunski glazbenici

Publiku će na jubilarnom, petom po redu, dočeku u režiji RNB Confusiona zabavljati Ivan Dražić – Dragi iz grupe Connect, poznati klupski DJ-i Sheko i A Skitzo, a slijede još potvrde drugih poznatih DJ-a. Njihova je odlika neusporediv i neopisiv stil s kombinacijom funka, hip hopa, housea, discoa, electra i basa. Kada gledate njihov nastup, strast postaje zarazna čime se stvara uzbudljivo i nezaboravno iskustvo. Prostor Hypo Centra na jedan će dan postati Los Angeles, omiljena svjetska destinacija koja će se u noći na 1. siječnja nakratko preseliti u Zagreb.

Ova godina predstavlja najveći izazov dosad za kompletnu produkciju, zvuk, tematsko brendiranje, ali i količine zabave koje će se pretvoriti u nezaboravan provod. Svoju ultimativnu zabavu pronaći ćete na plesnom podiju Hypo centra Beverly Hills 9210(dvorana Kornati). Posebno dizajniran i mjestom ograničen prostor Hollywood VIPpravo je mjesto za sve one koji se osjećaju kao da su osvojili svog prvog Oscara.

Open bar za pristupačnu cijenu ulaznice

Kao i svake godine, tradicionalno se u ponudi nudi open bar za pristupačnu cijenu ulaznice. U cijenu od različitih kontigenata ulaznica uključena je neograničena konzumacija svih vrsta alkoholnih i bezalkoholnih pića. U predvorju Hypo Centra na dijelu The Walk of Fame lounge bit će smješten food corner koji će nuditi hranu po povoljnim cijenama.

Ulaznice za najbolji doček Nove godine mogu se kupiti putem sustava Entrio i na poveznici. Više informacija možete dobiti na e-mailu [email protected] ili Facebook stranici RNB Confusion.


Komentari