CIKLUS IZLOŽBI I PREZENTACIJA: Umjetnička djela vezana za kulturnu i prirodnu baštinu Zagrebačke županije

zagreb.info

Izložba u prostoru Turističke zajednice Zagrebačke županije. 

Izložbom “ETNO tradicionalno – suvremeno” kojom nastavljaju ciklus izložbi i prezentacija vezanih za kulturnu i prirodnu baštinu Zagrebačke županije.

Riječ je o izložbi umjetničkih djela 12 autora nastalih tijekom 15. likovnih susreta umjetnika Zagrebačke županije. Etno motivi ovoga kraja, kao dijelovi vrijedne baštine, objedinjujuća je tema koju su umjetnici interpretirali osobitim doživljajima i različitim tehnikama i formama.

Izložbena postava obuhvaća slike (pretežito ulja i akril na platnu), skulpture i linoreze. Izložbu postavlja Pučko otvoreno učilište Dugo Selo.

Ovom prigodom bit će predstavljen i program predstojećih Martinskih dana u Dugom Selu, sa središnjim događanjem – krštenjem mošta na Martin bregu.

Izložbu će otvoriti gradonačelnik Dugog Sela i predsjednik Turističke zajednice Dugog Sela Stipo Velić, a izložena djela predstavit će Nadica Kozić, voditeljica Centra za kulturu POU Dugo Selo.

Dođite i svojom nazočnošću uveličajte otvorenje izložbe u utorak, 25. listopada 2016. u 11 sati u županijskom Turističkom uredu u Preradovićevoj 42 u Zagrebu.

Izložba je otvorena do 6. prosinca 2016. 


Komentari