Christian Smith premijerno u zagrebačkom Boogaloo klubu

FOTO: Press

U Zagreb ovoga vikenda u sklopu Future Scope serijala prvi puta dolazi Christian Smith, DJ i producent prepoznatljiv po svom funky groove zvuku koji mu je donio svjetsku popularnost. 

Christian Smith, kojeg ćete premijerno moći čuti u subotu, 08. travnja, u zagrebačkom Boogaloo klubu u sklopu Future Scope serijala, dominirao je ljestvicama i DJ playlistama postojanom distribucijom na visoko profiliranim izdavačkim kućama kao što su Plus 8/Minus, Drumcode, Cocoon, Bedrock, Mobilee i vlastitoj Tronic.

Za one koji ne znaju, Christian djeluje na začelju elektroničke glazbe više od desetljeća sa svojim prepoznatljivim groovy techno zvukom. Njegov posljednji album ‘Stranger Than Paradise’ (Tronic 2014), osigurao je hvale diljem svijeta svojim izvrsnim plesnim izborom glazbenih brojeva koji plove između njegovog širokog spektra techno glazbe.

Tronic je nedavno proslavio 200. izdanje, a uz etiketu postoji i Tronic Radio, tjedni show emitiran na preko 100 radio stanica diljem svijeta. Christianov je raspored trenutno popunjeniji nego ikad, uključujući regularne Tronic zabave u Londonu, Miamiju, Tokyju, Buenos Airesu, Barceloni, Amsterdamu, New Yorku i Madridu.

Godišnjim gostovanjima na Richie Hawtinovim ‘Enter’ zabavama u klubu Space na Ibizi i mnogim festivalima diljem svijeta, sa sigurnošću možemo reći da će Christian zadržati svoju relevantnost i poziciju na samom vrhuncu elektronske glazbe.

Ovim događajem, na kojem će se Christianu Smithu pridružiti i naš najcjenjeniji DJ i producent Petar Dundov, miljenica domaće publike Lea Dobričić te rezident Shi Pe, nastavlja se uspješna Future Scope sezona koja nam u narednim mjesecima donosi i gostovanja nekih od svjetskih DJ zvijezda kao što su Monika Kruse, Joris Voorn, Oxia, Wade te Chris Liebing, o čemu pratite na službenim stranicama organizacije.

Dodajmo još kako će se ulaznice moći kupiti samo na ulazu u Boogaloo klub i to po cijeni od 60 kn prije ponoći te 80 kn nakon, a tu je i službeni after party u Aquarius klubu gdje vas očekuju Senno i Matya.


Komentari