U ČAST LEGENDAMA ROCKA: Najbolji Queen Real Tribute bend u Europi dolazi u Vintage

Povodom 25. obljetnice smrti legendarnog FREDDIA MERCURYA po drugi put dolazi najbolji QUEEN REAL TRIBUTE bend u Europi.

Osim što autentično izvode najveće hitove Queena i sjajnog muziciranja te goleme količine energije na pozornici, kako bi svojoj publici upotpunili ugođaj, ovaj bend oblači se u kostime koje su nosili originalni članovi. Iza njih su tri turneje po Brazilu, brojni nastupi na velikim i malim festivalima diljem Europe.

Legende rock glazbe

Queen je britanski rock sastav nastao 1970. godine raspadom grupe “Smile” kojeg su činili Brian May i Roger Taylor. U kratkom periodu na mikrofon dolazi Freddie Mercury i za njim basist John Deacon. Queen je snimio petnaest studijskih albuma, pet koncertnih albuma, te brojne kompilacijske albume. Prodali su preko 300 milijuna primjeraka u cijelom svijetu, uključujući više od 35.5 milijuna samo u SAD-u.

Pjesme “We Will Rock You” i “We Are the Champions” iz 1977. postale su stadionske himne i još uvijek se izvode na gotovo svim sportskim događajima širom svijeta.

Queen se smatraju jednim od najvećih, najuspješnijih i najutjecajnih britanskih i svjetskih rock sastava.

Njihov posljednji studijski album “Innuendo”, izdan 1991.godine, dosegnuo je broj 30 u SAD-u, ali je zato u Europi postigao veliki uspjeh, te u Velikoj Britaniji zasjeo na broj 1. Iste te godine započinju glasine o lošem zdravlju Freddie Mercuryja, da bi 23.11.1991. objavio javnosti da boluje od AIDS-a, te sljedećeg dana, 24.11. preminuo.

WE WANT YOU TO BREAK FREE!

POČETAK NASTUPA: 23:30 h
ULAZ: 20 kn, 10 kn studenti.


Komentari