Čarobni prsti: Radionice za školarce za vrijeme proljetnih praznika

FOTO: Press

Radionice će se održavati od 18. – 22. 4. 2017. od 10,00 do 12,00.

U Cekate-u su za školarce i ovom prilikom pripremili turbo zanimljive radionice kako bi praznike proveli što ljepše i kvalitetnije. Uz pomoć voditelja, priručnih materijala, boje i kreativnosti, vlastitim rukama stvorit će zajedno čitav jedan proljetni biljno/životinjski začudni svijet.

Uđite u zemlju Minimoya!

Pripremili su 4 različita modula, kroz koja se radi na zajedničkom projektnom zadatku: kroz njega će zajedno proslaviti dolazak proljeća i eksploziju boja. Djeca će u ovih 5 dana trajanja radionice napravit uz pomoć voditeljice kratku plesnu koreografiju, te ju na kraju izvesti pred svojim prijateljima i roditeljima, a koreografija će za scenografiju i rekvizite imati radove nastale na drugim kreativnim modulima. Polaznici medijskog modula sve će popratiti fotografijama te će na kraju kao rezultat proizaći kratki video zapis. Čega će još biti? Kukuljica, leptira, neobičnih kukaca…i neizmjerno puno zabave ! Jer, kroz igru i zabavu se najbolje uči !

Voditelji i materijal su osigurani.

Plesna radionica, voditeljica: Valentina Crnić; medijska radionica, voditelj: Danijel Borna Fiket; dizajnerska radionica, voditeljica: Petra Bilić Križan, dizajnerica; kiparska radionica, voditelj: Velibor Mačukatin, ak.kipar

Prijave na radionice: tel 091 3027 412, e-mail: [email protected]


Komentari