ČAROBNA FRULA: Počinje međunarodni dječji festival, ulaz je besplatan

press

ŠTO? 2. Međunarodni dječji festival, “Čarobna frula”

KADA? Od 1. do 4. prosinca

GDJE? Centar za kulturu Maksimir

Udruga Dječji zbor Kikići u suradnji s Centrom za kulturu i informacije Maksimir organizira 2. međunarodni dječji festival Čarobna frula koji će se od 1. do 4. prosinca održati u dvorani Centra. Na festivalu će nastupiti ukupno 117 izvođača u dobi od 3 do 15 godina, iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Mađarske, Italije, Bugarske, Slovenije i Srbije.

Izvedbe malih solista, koji izvode originalne autorske dječje pjesme prilagođene svom uzrastu, pratit će dječji zbor Kikići. Natjecatelje će ocjenjivati stručni žiri, a u svakoj kategoriji bit će dodijeljena prva, druga i treća nagrada.

Pobjednici svih kategorija sva četiri dana imat će priliku nastupiti na koncertu finalista u sklopu Adventa u Zagrebu na Trgu bana Jelačića te u finalnom natjecanju koje će se održati u nedjelju u 17 sati.

Međunarodni dječji festival “Čarobna frula“ je solistički festival dječje pjesme, zajedništva, radosti i prijateljstva. Nastao je 2015. godine kao plod višegodišnjih napora i kontakata na planu međunarodnog povezivanja u području dječjeg umjetničkog stvaralaštva, umjetničkog stvaralaštva za djecu i naravno glazbe.

Ulaz na sve koncerte je slobodan.

RASPORED KONCERATA:

1.12. u 18:00 sati
Centar za kulturu Maksimir

2.12. u 18:00 sati
Centar za kulturu Maksimir

3.12. u 12:00 i 17:00
Centar za kulturu Maksimir

FINALE
4.12. U 17:00 sati


Komentari