ČAK MAJK KOMIČARI U NORRIS CAFEU: Dođite i počastite se smijehom!

Blagdansko ludilo je u tijeku i dobra zabava je svugdje oko nas.

Je li sve tako bajno i sjajno? Postoji li negdje ulaz u čudnovati svijet iza blještavila i glamura? Kako cijeli taj zanos gleda Djed Božićnjak i je li mu možda ovo zadnja godina pred mirovinu?

Na ova i druga razna i važna životna pitanja odgovorit će ČAK MAJK komičari na Stand up događaju godine ČAK MAJK 4: SANTA’s SECRET u Norris cafeu u 20:30 sati.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]ČAK MAJK je open mic događanje gdje se prijavljuju novi komičari koji imaju što za reći i oni stari, iskusni koji još nisu rekli sve.[/box]

Ovaj četvrti dio sage o ČAK MAJKU interesantan je zbog nekoliko važnih gostiju: Mateja Magdalenić, debitantica i zlatna zvijezda u usponu i Denis Jason Rajčić, zvijezda koja se vraća s turneja i natjecanja gdje je osvojio 4 prave zlatne medalje u 3 države. Domaćini su Mario Šantek i Željko Grmuša, a očekuje se veliki broj nezavisnih komičara koji će publici pokazati kakav Božić zapravo jest.

Norris cafe je klub koji osim svojeg intimnog ambijenta i ručno oslikanih zidova, pruža posjetiteljima osjećaj dnevnog boravka i svi koji jednom dođu – ostanu zauvijek. Komedija je umjetnost gdje se komičar i slušatelj spajaju u jedno i na kompleksan način proživljavaju stvarnost. Dođite i počastite se smijehom, a mi ćemo se potruditi da čujete nešto novo.

ČAK MAJK 4: SANTA’s SECRET počinje u petak 16. prosinca 2016 u 20:30. i traje dok ne padnemo.

Rezervacije su obavezne na 01 6642923 kako bi svi imali svoje mjesto. Upad je 20 kuna. I bombon. Plavi. Očekujemo Vas.


Komentari