BUDUĆI MLADENCI: Rezervirajte vikend za Tjedan vjenčanja u Lisinskom

Lisinski

Svi vi koji se pripremate reći sudbonosno “da” posjetite Lisinski.

“Mladenke i mladoženje, kumovi, kume, prijatelji svi ste dobrodošli na drugi najspektakularniji događaj u godini – naravno nakon vašeg vjenčanja! Bilo da sanjate o tradicionalnom vjenčanju ili taj dan više zamišljate kao tulum za ekipu, Tjedan vjenčanja je pravi događaj za vas!”, poručili su organizatori.

Od 23. do 25. siječnja smjestit će mnoštvo izlagača iz 15 različitih kategorija u centar grada, u elegantna predvorja Dvorane Lisinski. Posjetitelji će uživati u sajmu od prizemlja do zadnjeg kata, uključujući sve hodnike i prolaze jer su se organizatori pobrinuli napraviti događaj uz kojeg će organizacija vjenčanja postati prava zabava.

“Osim standardne ponude vjenčanica, muških odijela, fotografa i cvjećarnica od sad ćete moći pronaći neobičan asortiman i raznovrsne ideje za svoje vjenčanje. Uključite se u foto natječaj, zaplešite s Nicolasom Quesnoitom, isprobajte najfinije svadbene torte i slastice. Pronađite inspiraciju za najoriginalnije pozivnice i zahvalnice, a samo za vas dovodimo bendove! Poslušajte ih i odmah bukirajte datum. :) Moći ćete se opustiti u našem lounge corneru uz kavu, sok ili čašu vina dok će vas za klavirom, violinom i mikrofonom zabavljati razni izvođači.”, istaknuli su.

Nakon Lisinskog, cijeli program sele u dvorane i restorane diljem Hrvatske i otvaramo njihova vrata od 26. do 31. siječnja. Na vama je samo da odaberete lokaciju i u zadanom terminu je odete pogledati.

Cijena ulaznice je 12,00 kn.

Radno vrijeme je subota i nedjelja od 10h do 21h, a ponedjeljak od 16h do 21h.


Komentari