Budi dio priče: Fotkaj buđenje Zagreba na prvi dan jeseni 2017.

FOTO: Marko Prpić

Fotkati kako se Zagreb budi na prvi dan jeseni, jednog će dana biti draga uspomena na tvoju ljubav prema Zagrebu, na priliku, trenutak, volju, iskustvo i upornost.

Prvi jutarnji tramvaji, kumice na Dolcu, prve zrake sunca između tornjeva Katedrale, prvi golubovi. Zvuci zagrebačkih šansona na pianinu, pa besplatna odlična jutarnja kava i kroasani…

Ako je i tebi Zagreb u srcu, ako je Zagreb tvoj ponos, vječna fotografska inspiracija, ljubav koja nema kraj, ljepota koja uvijek iznova osvaja i miris koji budi uspomene iz djetinjstva, budi dio ove priče. Razmijenit ćemo iskustva o fotografiji, isprobati najnovije modele fotoaparata, nasmijati se! Porazgovarat ćemo o ideji nastajanja muzeja digitalne fotografije o Zagrebu i nekim drugim idejama i inicijativama vezanim uz ljubav prema Zagrebu i fotografiji, napisali su organizatori.

Svatko će moći nominirati jednu svoju fotku koja će se, uz potpis autora i naznaku lokacije s koje je fotkana, vrtjeti na najvećim LED display-ima u Zagrebu: dva na Trgu bana Jelačića i jednom na Cvjetnom trgu.

Cijena ulaznice je 60 kn (korisnici važećih kartica Zagreb 365 ulaze besplatno). Svakome tko na prvi dan jeseni kupi ulaznicu prije izlaska sunca, na poklon dobiva karticu Zagreb 365. Uz beplatan ulaz na vidikovac neograničeno puta, sve do 31.01.2018., ista omogućava i brojne druge pogodnosti u Zagrebu (više o pogodnostima pogledaj na www.zagreb365.com).

Koji je tvoj izgovor da na prvi dan jeseni ostaneš u krevetu do podneva?!


Komentari