Bryan Adams će vas podići na noge ili oboriti s nogu

Kad su Bryanovi koncerti u pitanju, samo su dva moguća ishoda: ili će vas podići na noge ili oboriti s nogu.

Netom pred koncert u Hrvatskoj legendarni Bryan Adams fanove je oduševio novom pjesmom u njegovom starom, dobro poznatom stilu, natjeravši nas da se još jednom zaljubimo u ovu glazbenu ikonu!

Iako se novi singl zove Please Stay (Molim te ostani), neponovljivi Bryan svoju publiku ne mora moliti da ostane uz njega jer godinama neumorno pali i žari glazbenom scenom zahvaljujući svom ogromnom stvaralačkom talentu i neupitnoj sposobnosti da svaki put, bez iznimke, publici priušti spektakl.

FOTO: Press
FOTO: Press

Istom je prilikom najavio i nadolazeću The Ultimate kompilaciju koju ćete jednostavno morati imati jer će sadržati sve njegove najveće hitove koje svjesno ili nesvjesno cijeli život pjevušite pod tušem, u automobilu, u redu za šalter, dok čekate vodu da zavrije, ludujete s društvom ili pak dijelite posebne trenutke u dvoje.

Najavljeni kompilacijski album obećava pjesme poput (Everything I Do) I Do It for You, Run to You, Heaven, Cloud Number Nine, You Belong to Me, Summer of ’69, Please Forgive Me, Have You Ever Really Loved a Woman?, Cuts Like a Knife, Back to You i 18 Til I Die, kao i nezaboravne glazbene suradnje s Rodom Stewartom, Stingom, Tinom Turner i Bruceom Springsteenom.

FOTO: Press
FOTO: Press

Bilo da Vas podigne na noge ili obori s njih, Bryan je jedan onih glazbenika koji jednostavno nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Ako Vam to nije dovoljan poticaj da požurite osigurati svoje mjesto na ovom rock spektaklu na koji se čekalo čitavo desetljeće, možda Vam pomogne podatak kako se u sklopu tekuće Get Up turneje, na koncertima diljem svijeta traži ne ulaznica, nego tisuće ulaznica više pa gradovi poput Dublina zakazuju dodatne datume koncerata.

FOTO: Press
FOTO: Press

Nakon ovakvih brilijantnih dosadašnjih rezultata turneje, propustiti koncert Bryana Adamsa u vlastitom dvorištu bilo bi gotovo suludo! Zašto biste imali grižnju savjesti, kada možete imati ulaznice!?

Požurite na www.eventim.hr i dočekajte Bryana u Areni Zagreb 9. studenog 2017.


Komentari