BOŽIĆNI SAJAM U BOOGALOO KLUBU: Podržite domaće kreativce kupnjom njihovih proizvoda

Facebook

ŠTO:  Božićni kreativni sajam udruga Kloto

KAD: 17. prosinca od 12 sati

GDJE: klub Boogaloo, ulica grada Vukovara 68

 

Udruga Kloto, već tradicionalno održava Božićni kreativni sajam u klubu Boogaloo, Ulica grada Vukovara 68, Zagreb i to 17.12..2016. od 12-18 sati. Na sajmu ćete moći vidjeti ukrase od tkanine, stakla, polimerne gline, žice, keramike i drveta, razne ukrase i dekorativne predmete, rukom rađene šalovi, kape, rukavice, unikatne čestitke, unikatne torbe što iz novih, što iz recikliranih materijala, razne ukrase obrađene salvetnom i shabby chick tehnikom, unikatni nakit raznih umjetnika i još mnogo toga izrađeno marljivim rukama naših umjetnika, obrtnika, hobista i kreativaca.

S obzirom da imaju sluha za tešku situaciju u kojoj se svi nalazimo, možete očekivati i vrlo popularne cijene koje započinju već od 5 kn. Udruga Kloto ovim sajmovima želi podržati inicijativu pružanja podrške kupovanjem od malih proizvođača, obrtnika, kreativnih udruga i hobista, koja se proširila po cijelom svijetu. Kako je zbog krize u cijelom svijetu, a pogotovo u Hrvatskoj mnogo ljudi ostalo bez posla, mnogi su svoj hobi pretvorili u svoj primarni izvor prihoda.

Kao udruga koja okuplja kreativce i stvaraoce, odlučili su se podržati tu inicijativu da se u ovo teško vrijeme na ovaj način podrže mali kreativni poduzetnici i hobisti koji su se usprkos krizi otisnuli u nesigurne poduzetničke vode i ljubav i strast prema svom hobiju pretvorili u svoj novi posao. Svi predmeti koji će se moći vidjeti i kupiti na ovim sajmovima su jedinstveni i originalni, rukom izrađeni pokloni koji nose najveću vrijednost.

U svaku stvarčicu uloženo je puno truda i pažljivog rada i njezina prava vrijednost često premašuje onu “istaknutu cijenu”. Uz naše umjetnike iz udruge Kloto, na sajmu će sudjelovati i drugi umjetnici, kreativci i druge udruge koje se bave kreativnim radom i poticanjem kreativnog i stvaralačkog izražavanja. Također će imati i nagradnu tombolu za sve kupce.

Ulaz je besplatan.


Komentari