‘Bookcrossing’: Studentski informativni kutak organizira razmjenu knjiga uz brojna iznenađenja

Informativni ponedjeljci, bookcrossing, okrugli stol o položaju mladih u Hrvatskoj i otvorenje infocentra za mlade čine novi projekt koji je pokrenula udruga Studentski informativni kutak.

Udruga Studentski informativni kutak u sklopu projekta Informiranje – pravo mladih koji se provodi uz financijsku potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku organizira pravu poslasticu za sve knjigoljupce. Bookcrossing, tj. razmjena knjiga održat će se  u utorak, 20. ožujka 2018, u 18 sati u Ulici Frane Petrića 4, 3. kat.

U sklopu bookcrossinga svi će posjetitelji moći donijeti knjigu koja ih svakodnevno inspirira, koja im je promijenila pogled na život i svijet koji ih okružuje, koja im je bila utjeha u teškim životnim razdobljima ili ih je zabavila i zainteresirala za daljnje čitanje. Posjetitelji mogu donijeti i knjigu koja im je dosadila, nije im se pretjerano svidjela te ju zamijeniti boljom. Također, uz razmjenu knjiga održat će se i prigodan program.

Posjetiteljima bookcrossinga iznenađenje pripremaju Školska knjiga Fraktura, a na internetskoj i Facebook stranice udruge Studentski informativni kutak moći će se saznati najnovije informacije. Sudjelovanje je na bookcrossingu besplatno, a zainteresirani se mogu prijaviti na poveznici.


Komentari