Bogat sadržaj i kreativne radionice očekuju vas u kazalištu Trešnja

FOTO: Press

Ovih praznika kazalište Trešnja priprema bogati sadržaj za djecu.

Kazalište Trešnja tijekom zimskih praznika otvara svoja vrata za sve one željne dobre zabave, te kvalitetnog kulturnog sadržaja. Za najmlađe će se odvijati radionice baleta, robotike te kreativne radionice, a predstave za građanstvo će igrati u popodnevnim satima.

Baletne radionice Orašar u Trešnji osmišljene su kao zimski kamp u trajanju od dva tjedna. Polaznike će se upoznati s klasikom baletne literature, Orašarom, P. I. Čajkovskog, te ih podučiti koreografiji prilagođenoj njihovom uzrastu. Djeca će na dar dobiti baletni tutu, tijaru i figuricu Orašara, a na kraju kampa će za roditelje i uzvanike održati ogledni sat.

Cilj projektnih radionica Mali robotičari je upoznati polaznike s osnovama robotike, izradom robotičkih konstrukcija i spajanjem strujnih krugova. Radionice će se održati u suradnji s Centrom inovativne edukacije i pod vodstvom mentora koji iza sebe imaju niz natjecanja, robotičkih kampova i nagrada. Jedan od voditelja, Petar Dobrić, nedavno se vratio s medaljama sa svjetskog kupa u Šangaju.

Tematske kreativne radionice Male ruke mogu sve u Trešnji će voditi učiteljica mentorica Iva Zeljko koja radi u produženom boravku, a svoj posao opisuje kao razigrano, opušteno i kreativno učenje kroz niz kvalitetno osmišljenih aktivnosti. Radionice će tematski pratiti predstave Maša i Božić i Snježna kraljica koje su taj dan na rasporedu, a po završetku radionica polaznici će pogledati te predstave.

Svaki paket uključuje i ulaznicu za pojedinu predstavu u Trešnji koja će terminom biti vezana uz vrijeme održavanja radionica. Osnovna ideja je da djeca provedu kvalitetno vrijeme praznika u kazalištu Trešnja. Više informacija o radionicama možete pronaći na web stranici kazališta Trešnja
Tijekom zimskih praznika u Trešnji se mogu pogledati predstave Maša i Božić, Snježna kraljica i Najotmjeniji div u gradu.


Komentari