BLUZERI, NE TUGUJTE: Bikers Beer vam sprema poslasticu

Facebook

ŠTO: 8th Croatian Blues Challenge u BBF-u

KADA: 5.11 OD 21:00

GDJE:.BIKERS BEER FACTORY – Savska cesta 150, 10000 Zagreb

Bluzeri (a i svi ostali ljubitelji dobre mjuze) radujte se! Ovog tjedna u Bikersu nas očekuje vikend za blues.

Točnije, prvog vikenda u studenom ugostit ćemo 8th Croatian Blues Challenge koji je ove godine još jači i još posebniji. Kao i svih prethodnih godina, pobjednik u svakoj kategoriji stječe pravo predstavljati Hrvatsku i udrugu Hrvatske blues snage na krovnom svjetskom blues natjecanju – 33th International Blues Challengeu, koje će se od 31.1. do 4.2.2017. održati u Memphisu. Pobjednici također imaju priliku nastupiti i na 8th European Blues Challengeu, koji će se održati od 15.-18.3.2018. u norveškom gradu neobičnog imena – Hell.

Ove godine novost je i novčanu nagrada za pobjednike odnosno njihov put u Memphis. Pobjednički bend osvojit će 10.000 kn, dok će pobjednik u solo/duo kategoriji dobiti 2000. Domaćin smo oba dana mi ili, kako iz organizacije poručuju, “Bikers Beer Factory koji po izgledu i atmosferi izuzetno podsjeća na klubove u kakvima će pobjednici Challengea svirati u Memphisu”.

Kao što ste mogli i naslutiti kad su se spominjale nagrade, natjecatelji će nastupiti u dvije kategorije: Solo/Duo i Band, što je na rasporedu u petak.

S[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]ubota je, s druge strane, rezervirana za pobjednike u obje kategorije te posebne goste. Istovremeno s Challengeom, odvijat će se i izbor najboljeg autorskog blues teksta “Carl Reuter – The Best Original Lyrics Award”, uz uvjet da pjesma bude izvedena u natjecateljskom dijelu Challengea.[/box]

Udruga “Hrvatske blues snage” promiče blues glazbu u Hrvatskoj te okuplja brojne zaljubljenike u blues, glazbenike, novinare, izvođače, agencije, diskografske kuće, klubove… Do sada je organizirala više od 400 koncerata, 7 Zagreb International Blues Festivala, 7 Croatian Blues Challengea, objavila 4 kompilacijska CD albuma, osam godina zaredom poslala predstavnike u Memphis na International Blues Challenge te šest puta na European Blues Challenge.

Sve smo vam dali na pladnju, trebate samo doći. Vidimo se!


Komentari