BEZ DLAKE NA JEZIKU: Poznati svjetski komičar ponovno u Zagrebu (VIDEO)

Nastupi uživo su ono u čemu je Jimmy najbolji.

Jimmy Carr je stalno na televiziji – prošle godine je vodio treću sezonu serije 10 O’Clock Live, petnaestu seriju 8 Out of 10 Cats i specijalnu epizodu Big Fat Quiz i 8 Out of 10 Cats Does Countdown. Zapravo, često ga opisuju kao “najmarljivijeg komičara”, a to ruku na srce i nije impresivno. Kao da kažete “najviši patuljak” ili “najrastrošniji Škot”.

Njegovi dosadašnji uspjesi uključuju nagradu British Comedy za “najbolju stand up turneju” i nominaciju za nagradu Perrier. Na pozornici, je još smješniji i razuzdaniji, a Funny Business je njegov potpuno novi stand up show.

Preko milijun i pol ljudi je vidjelo Jimmyja uživo, i njegova nova turneja prikazana je više od 200 puta u Britaniji od travnja 2014. do studenog 2015., a sada je red da se uz novi materijal nasmije i ostatak svijeta!

Dođite zbog duhovitih dosjetki i činjenice da će sasjeći vaša razmišljanja do korijena. Ako ste uvredljivi po prirodi, onda bolje da osjećaj za pristojno ostavite kod kuće jer Jimmy Carr nema dlake na jeziku.

Stand up show počinje u 19 sati u Koncertnoj dvorani Lisinski.

Cijena ulaznice: 120/170/220 kuna.


Komentari