Besplatno na koncerte u BBF!

FOTO: Facebook/ BBF

ŠTO? Ovotjedni koncerti

KADA? 14. i 15. travnja

GDJE? Bikers Beer Factory

Petak, 14. travanj

“Sredinu travnja obilježavamo još jednom premijerom i to kakvom – internacionalnom.

U goste nam stižu Dropped-D, slovenski bend koji je specijalizirao covere Alice In Chains i profilirao se kao jedini AIC tribute band u Europi, vjerovali ili ne. A to ih, naravno, ujedno čini i najboljim AIC tribute bandom u Europi. Šalu na stranu, mi smo uvjereni da bi tu titulu nosili i da u Europi postoji još 100 takvih bendova.

Ova je ekipa skupa još od prošlog stoljeća: prvi zajednički akustični nastup imali su još davne 1999. godine. Od 2000. nastupaju uključeni u struju, a pravi fanovi će pretpostaviti da na repertoaru imaju samo stvari koje su slavni grungeri svirali u eri Laynea Staleyja. Bili vi fanovi Chainsa ili ne, dođite na super svirku, vidimo se u petak”, stoji na stranici eventa.

Subota, 15. travanj

“U subotu nam se vraćaju Ben Dover, što znači da je ponovo vrijeme za pub-rockersku zabavu.

Naime, ako niste znali, tako svoju svirku kategoriziraju Ben Doveraši. A nama je to sasvim prigodno, iako bismo ih rado ugošćivali i da se opisuju kao skupina čaplji. Jer sviraju tako kako sviraju, a to je i više nego dovoljno da ih uvijek rado ponovo pozivamo k nama. Ako ih kojim slučajem još niste imali priliku čuti, vrijeme za ispravak je ovog vikenda.

Preostaje vam sam zaputiti se u smjeru BBF-a i pridružiti se ovim momcima koji će vam po uzoru na svog uzora dr. Feelgooda omogućiti samo i isključivo dobru zabavu i atmosferu. Vidimo se u subotu na skupnom introvenoznom ubrizgavanju…svega dobroga”, napisali su organizatori.

Komentari