BESPLATNO KUPANJE: Proslavite Međunarodni dan mladih na bazenima

Facebook/ŠRC Šalata
Udruga ZAMISLI će u petak, 12. kolovoza 2016., obilježiti Međunarodni dan mladih 5. godinu zaredom.

Povodom Međunarodnog dana mladih, u 18 sati, organizirat će se kviz u raznim kategorijama znanja gdje će prijavljeni moći pokazati svoje opće znanje. Prijava je besplatna, timovi su od najviše 5 članova, a najbolje ekipe očekuju nagrade. Sve zainteresirane ekipe mogu se prijaviti na e-mail [email protected] s navedenim nazivom ekipe, imenima igrača i kontakt brojem.

Istog dana je od 13:30 do 17:30 sati, uz predočenje osobne iskaznice, mladima od 15 do 30 godina osiguran besplatan ulaz na bazene.

Glavna skupština Ujedinjenih naroda 1999. godine proglasila je 12. kolovoza Međunarodnim danom mladih s ciljem ukazivanja pažnje na probleme s kojima se susreću mladi. Prvi Međunarodni dan mladih na inicijativu UN-a obilježen je 2000. godine i otad se svake godine održavaju različite akcije širom svijeta. Mladi su društvena skupina koju u Republici Hrvatskoj, prema Nacionalnom programu za mlade od 2014.-2017., čine svi građani Republike Hrvatske u dobi od 15 do 30 godina.

Program Regionalnog info-centra za mlade Zagreb financira Ministartvo socijalne politike i mladih, a Udruga ZAMISLI provodi u partnerstvu s Gradom Zagrebom, Proni centrom za socijalno podučavanje Osijek i Mrežom udruga Zagor, prenosi dalje.com.

Za sve dodatne informacije slobodno se obratite na e-mail: [email protected] ili broj: 091/665-6491.

Komentari