Besplatne dječje radionice tijekom školskih praznika u Dječjem kazalištu Dubrava

U sklopu ovogodišnjih Dana Dubrave, Narodno sveučilište Dubrava organizira besplatan program za djecu tijekom školskih praznika!

U srijedu, 11. srpnja u Dječjem kazalištu Dubrava na adresi Cerska 1 od 18 sati možete pogledati predstavu “Čarobni kolač” gradskog kazališta Joza Ivakić iz Vinkovaca, a nakon predstave djeca mogu birati između kreativne likovne radionice pod vodstvom Verice Stepić i malog prirodoznanstvenog praktikuma pod vodstvom Nikoline Bošnjak.

Opširnije o predstavi:

Slastičarka Pralina i njezine raspjevane pomoćnice Jagoda i Višnja pripremaju kolače za proslavu Dana smijeha. Pripreme za proslavu poremetit će čarobnjak Lavinije, koji želi postati slavan poput svojih baka i prabaka te tako postati najbolji čarobnjak na svijetu. Lavinije odluči napraviti keksiće svađalice i kolačiće ljutiće kako se više nitko ne bi mogao smijati. Uspješnu čaroliju isproba na svom vjernom mačku Mrkonji. Kad se uvjeri da čarolija djeluje, njegov plan je spreman te kreće u akciju kako bi keksićima posvađao prvo Jagodu i Višnju, a zatim i sve stanovnike grada te Dan smijeha pretvorio u Dan svađanja.

Program je u potpunosti besplatan.


Komentari