BEND ROLIN HUMES NASTUPA NA CVJETNOM TRGU: Donose glazbeni spektakl u srce Zagreba

PRESS

ŠTO: Koncert u sklopu Cest is d’Best uličnog festivala, Benda Rolin Humes

GDJE: Održat će se na Cvjetnom trgu u Zagrebu

KADA: U ponedjeljak, 30. svibnja 2016., od 21:30 sati

Rolin Humes, jedno od najznačajnijih glazbenih osvježenja posljednjih godina, ne samo na hrvatskom nego i regionalnom tržištu, u sklopu 20. jubilarnog Cest is d’Best uličnog festivala održat će besplatni koncert u srcu Zagreba.

Rolin Humes, pop, rock, blues kvartet nastao 2011. godine, iza sebe ima izniman niz nastupa, ali i nagrada na glazbenim festivalima i natjecanjima diljem svijeta, te danas s pravom slovi za jedan od najboljih hrvatskih glazbenih izvoznih proizvoda mlađe generacije.

PRESS
PRESS

Do sada su objavili dva albuma, a potonji pod nazivom „Rolin Humes presents Rolin Blues“, po izboru Večernjeg lista našao na godišnjoj listi top 5 najboljih alternativnih albuma u Hrvatskoj.

Ovaj kvartet u svom je petogodišnjem bogatom glazbenom radu zabilježio brojne nastupe po europskim državama poput Njemačke, Slovačke, Rumunjske, Srbije, Austrije, a posebno treba istaknuti američku turneju i nastup na International Blues Challengeu u Memphisu.

PRESS
PRESS

Rolin Humes predstavljaju izuzetnu glazbenu live atrakciju, u izvedbi pjesama iz bogatog vlastitog repertoara isključivo na engleskom jeziku, a u što će se uvjeriti svi posjetitelji besplatnog koncerta u ponedjeljak na Cvjetnom trgu u sklopu jubilarnog Cest is d’Best fesivala.

Više informacija o bendu možete pronaći na linkovima:
Facebook: https://www.facebook.com/rolinhumes
Youtube: https://www.youtube.com/rolinhumes
Web: http://www.rolinhumesvcf.com/


Komentari