AUDICIJA ZA PROFIĆE I AMATERE: Budi političar/ka na jedan dan

Društvo za promicanje kulture i umjetnosti Cygnus poziva sve zainteresirane amaterske i profesionalne glumce i glumice na audiciju za novu predstavu “Političar”.

Inspirirano djelima Ephraima Kishona, Političar obiluje duhovitim kritika, veselim dosjetkama i čudnim personama. U režiji mladog redatelja Matije Mihokovića, Političar će ugledati svjetla pozornice u 2017. godini.

Da bi ušli u izbor i zavladali kazališnim daskama potrebno je ispuniti prijavnicu koju možete preuzeti na poveznici: https://drive.google.com/file/d/0B3EBGqkrAHeGQ1Jzc2xET19LeVk/view?usp=sharing te ju skupa sa dvije fotografije (fotografija lica i cijelog tijela), kao i sva pitanja, poslati na adresu [email protected], najkasnije do subote, 26. studenog.
Za audiciju je potrebno pripremiti monolog u trajanju do 5 minuta (ukoliko je moguće pripremite politički govor za vaše predstavljanje).
Audicija će se održati u prostoru Machine, Vlaška ulica 126 sa početkom u 18 sati. U slučaju većeg broja prijava bit će otvoreni dodatni termini.


Komentari