AMERIČKA ZVIJER: Bob Sapp priprema spektakularan party za Zagrepčane

press

Susret s ovim gorostasom se ne zaboravlja.

Bob Sapp, sportska, glumačka i zabavljačka zvijezda zvana Zvijer stigao je u Zagreb.

Poznat kao odlično društvo, Zagrepčanima priprema nezaboravnu zabavu u klubu H2O u subotu, 21. siječnja. Iako zauzet brojnim obavezama i pripremama za subotnji show, sjajni Bob pronašao je vremena te posjetio klub H2O kako bi se iz prve ruke uvjerio je li sve spremno za zabavu u kojoj je domaćin Zagrepčanima i njihovim gostima. Najpopularniji zagrebački klub H2O bit će ispunjen obožavateljima ovog američkog borca koji će u Zagrebu prisustvovati spektaklu “Munja Fighting Championship – MFC“ u Kutiji šibica.

press
press

“Najbolji party na kojem sam ikad bio, bio je susi party. Svi smo jeli suši i plesali goli. Vjerujem kako će party u klubu H2O u subotu također biti nezaboravan!!”, izjavio je po dolasku u Zagreb Bob Sapp i dodao:


“Ljudi u Hrvatskoj su predivni, posebno sam uživao u laganoj vožnji Zagrebom. Hrvati znaju što rade, pogotovo kad je riječ o hrani. Danas sam me oduševio jelovnik s četiri kilograma mesa, bilo je steakova, piletine i puno ukusnog sira. Naručio sam gazirani koktel sa svim vrstama sokova, to jednostavno obožavam!”

press
press

Bob Sapp pojava je koja se pamti. Visok 196 cm i težak 150 kg, ova planina mišića godinama sije strah i trepet u borilačkim ringovima SAD-a, Japana i Europe. Bob nije samo borac, on je i glumac koji je nastupio u desetak filmova, dok u Japanu ima status mega-zvijezde i često glumi u tamošnjim emisijama i reklamama. Unatoč opasnoj vanjštini, Bob je poznat i kao karizmatičan zabavljač koji uvijek oduševljava fanove, a plesno umijeće pokazao je i prilikom posjeta klubu H20 u kojem je provjerio kako je sve spremno za vrhunski tulum.

press
press

Klub H2O već godinama je poznat kao idealno mjesto za najluđi izlazak. Smješten u centru grada ovaj luksuzno uređeni klub mamac je za sve ljubitelje dobrog provoda, a vrhunska produkcija svijetla i zvuka pretvaraju svaki izlazak u noć za pamćenje.

>>> BOB SAPP STIGAO U ZAGREB: Legendarni borac i showman gostuje na borilačkom spektaklu

>>> BORILAČKI SPEKTAKL U ZAGREBU: Još deset dana do sudara eksplozivnog Hrvata i mlađahnog Slovaka

>>> MFC SPEKTAKL JE PRED VRATIMA: Ovi borci će odmjeriti snage

Komentari