AKUSTIKA U ROCKMARKU: Kantautor iz Prečkog ima dva albuma i vraća se u glazbenu knjižaru

press

ŠTO? Koncert Zvonimira Varge

KADA? 17. siječanj u 19 sati

GDJE? Rockmark

Na novom izdanju Akustike u zagrebačkom Rockmarku u utorak, 17. siječnja, nastupit će zagrebački kantautor Zvonimir Varga, koji se na pozornicu glazbene knjižare vraća točno nakon pet godina.


Uvidom u evidenciju datuma i nastupa, zanimljivo je kako će ovaj glazbenik na svojoj Akustici u 2017. nastupiti točno nakon pet godina – po prvi put je bio gost Akusticiranja 18. siječnja 2011., tijekom prve sezone programa.

U 2016. ovaj kantautor iz Prečkog je objavio čak dva studijska albuma – “7” i “Krugovi”, a prvospomenuti je uvršten u godišnje top-liste ponajboljih regionalnih izdanja. Varga je prošlu godinu završio objavom novog singla “Ne dam te nikom”, te mini-turnejom Beograd-Novi Sad-Zagreb, od kojih je nastup u Beogradu u medijima proglašen ‘krunom njegove dosadašnje karijere’.

U novu je godinu zakoračio objavom novog videospota – za već spomenuti singl “Ne dam te nikom”, a u narednim mjesecima planira nastaviti s koncertnim aktivnostima, kao i objavama novih singlova i videospotova, u suradnji sa svojim stalnim suradnicima – producentom Markom Mrakovčićem i redateljem Doringom.

Među prvim koncertnim postajama u 2017. bit će mu upravo Akustika u Rockmarku, 17. siječnja, tijekom koje će publici ponuditi ponešto novog, ponešto starog, a ponešto i dosad neobjavljenog materijala. Nastupit će zajedno s glazbenikom Markom Kanceljakom.

Početak svirke je u 19 sati, a ulaz je slobodan.

Komentari