3 R SEMINAR – RECHARGE, RENEW, REBOOT: Okuplja hrvatske poduzetnice i managerice u Zagrebu

PRESS

ŠTO: 3 R – Recharge, Renew, Reboot

KADA: od petka 24. do subote 25. lipnja 2016.

GDJE: Showroom Poppy, Ul. kneza Mislava 12

Hrvatske poduzetnice i managerice ponovno će se okupiti na seminaru 3 R – Recharge, Renew, Reboot koji će se održati u Zagrebu, od 24. do 25. lipnja, u prostoru poslovnog showrooma Poppy. Seminar će otvoriti renomirana health, life i business coacherica Dragana Jovanović, iz Beograda, a tijekom dva dana, s polaznicama će raditi i druge vrhunske predavačice i majstorice svojih disciplina, prvenstveno dr.sc. Elvira Mlivić Budeš, konzultantica za razvoj poslovnih vještina iz Vedre kuće znanja Filaks i marketinška stručnjakinja i image konzultantica Andreja Horvatić.

Program 3R jedinstvena je regionalna platforma za žene iz poslovnog sektora koju su zajednički pokrenuli Virtualni ženski poduzetnički centar iz Zagreba i poduzetnice okupljene oko agencije Kodil Media, a obuhvaća stjecanje praktičnih znanja i tehnika iz područja osobnog razvoja, nudeći polaznicama i sudionicama nova znanja, praktične antistresne i energizirajuće alate primjenjime na radnom mjestu i u životnoj svakodnevici, te također nutricionističke i zdravstvene savjete.

Predstojeći 3R seminar otvorit će Dragana Jovanović, renomirana health, life i business coacherica iz Beograda, koja je premijerno gostovala sa svojim seminarom Dan za Tebe i na proteklom 3R seminaru, a ovoga će puta seminar usredotočiti na dvije teme: „Kako da stvorimo i zaštitimo energiju“ i „Obnovite energiju na dnevnom nivou – rituali rade za nas i štede nam energiju“. Uz Draganu Jovanović, polaznice će vježbati i yogu za poduzetnice-yogu u stolici koja je odlična antistresna metoda za primjenu na radnom mjestu.

PRESS Dragana Jovanovic
PRESS Dragana Jovanovic

Često se dešava da svojim životnim stilom same sebe dovedemo u stanje stresa i da nemamo energije koja može prihvatiti vanjske izazove. Mi ne možemo mijenjati druge ljude i događaje koji su nekada stresni, ali možemo sebe ojačati, tako da nas stres ne ošteti. Kada savladamo određene tehnike koje ćemo učiti na predstojećem 3R seminaru i mom Danu za Tebe, moći ćemo izgraditi temelje koji nas mogu nositi kroz sve izazove koje život stavlja pred nas. Po tome je Dan za Tebe drugačiji seminar za žene iz poslovnog sektora, jer predstavlja svojevrsni vodič koji će ih usredotočiti na stvaranje uspješnog života, a ne samo uspješne karijere! On daje alate za život od 0 do 24 s namjerom da njima pokrijemo sve aspekte života. Uspjeh je ogledalo unutrašnjeg bića. Možemo biti upućeni u sve vještine prodaje, ali ako ne pokrenemo potencijale u sebi – nećemo ih moći primijeniti dok pričamo o velikim ciljevima i viziji. Uvijek imajte na umu da je njihovo ostvarenje na nama i da sve počinje od nas, iznutra“, ističe Dragana Jovanović, koja svoje seminare uspješno provodi u brojnim velikim korporacijama, među kojima su i Société Générale, Grand Aroma, Mg Mivela, L’Oréal Paris, a također, svoj program yoge u stolici provodi i u medijskim kućama.

Rezultati su cilj, tvrdi dr.sc. Elvira Mlivić Budeš koja će polaznicama 3R seminara otkriti „Kako postizati bolje rezultate u poslu“ i „4 koraka do uspješnog života: Razumijevanje poslovnog života“. „Današnje vrijeme brzog tempa, prevelikog broja informacija, susreta s većim brojem ljudi i povećanjem zahtjeva na poslu, ostavlja trag sumnje da možda i ne radimo sve kako treba ili da možda nismo na ‘razini zadatka’ i usklađeni s poslovnim očekivanjima. Mnoge osobe tragaju za moći koju su izgubile ispunjavajući svoje svakodnevne obveze, ispunjavajući tuđe ciljeve u procesu traženje svog mjesta na poslovnoj sceni. Uspješna žena je vođena unutarnjom mudrosti i posjeduje svoja vlastita pravila za opis svijeta koji je okružuje. Kad ne postoje vlastita objašnjenja, kad je tempo kaotičan i kad tragamo za smislom, događaju se frustracije, nezadovoljstva i preopterećenje. Za sve one koji žele znati kako se vratiti sebi, ova edukacija je itekako korisna i potrebna“, ističe dr. sc. Elvira Mlivić Budeš, konzultantica za razvoj poslovnih vještina, koja će tijekom dva seminarska dana održati dvije radionice.

PRESS Elvira Mlivić Budeš
PRESS Elvira Mlivić Budeš

Poseban dio 3R seminara bit će posvećen image konzaltingu za žene iz poslovnog sektora, uz Andreju Horvatić, marketinšku stručnjakinju koja je po završetku specijalizacije na modnoj akademiji za specijalisticu imidž konzaltinga u Milanu (Fashion Academy Uptodate) u Zagrebu pokrenula jedinstven program ProfasHion, koja sadrži osobni i korporativni image consulting.

Worksonality označava poseban imidž pri postizanju poslovnog uspjeha. Poslovna hijerarhija u svim profesijama zahtijeva kako različite osobnosti (personality), tako i drugačiji worksonality. Je li moguće imidžom utjecati upravo na worksonality? Kako? Znamo li poručiti što jesmo, što želimo biti u budućnosti, tko želimo biti i gdje?“, najavljuje Andreja Horvatić samo neke od zanimljivih tema kojima će se baviti u svom dijelu seminara.

PRESS Andreja Horvatic
PRESS Andreja Horvatic

Uz sesiju o image consultingu, organizatorice su za sve sudionice priredile i sesiju s korisnim i trendy savjetima profesionalnih make up artista powered by magazin Grazia.

Inače, ovo je drugo izdanje 3R programa u Hrvatskoj, a nakon uspješnog premijernog izdanja koje je okupilo brojne poduzetnice u Mariji Bistrici početkom travnja, predstojeći 3R seminar nova je prilika za stjecanje vrijednih znanja i vještina, ali i za poduzetničko umrežavanje.
Za sudjelovanje u seminaru sve zainteresirane sudionice mogu se prijaviti putem e maila na: [email protected], a dealje mogu potražiti i na event stranici:

https://web.facebook.com/events/1689683311296337/


Komentari