Nedjelju rezerviramo za Good Cause event i najdraže pse: Uz dobru glazbu i zabavu, možete učiniti i dobro djelo!

FOTO: Good cause

Ako ste vlasnik ili ljubitelj pasa, ove nedjelje jednostavno morate posjetiti Art Park Zagreb!
Naime, Good Cause je dobrotvorni ljetni event koji će u nedjelju po treći put spojiti dobru glazbu s dobrim djelom, a sve s ciljem da se pomogne bolesnim i teško udomljivim senior psima iz Udruge Rina.

FOTO: Good cause

Udruga Rina svakodnevno mazi i pazi 28 pasa starije životne dobi ili s fizičkim hendikepom, a kako takvi psi zahtijevaju posebnu medicinsku hranu, česte veterinarske preglede i operacije, Good Cause inicijativa je objeručke prihvaćena od strane volontera. Novac koji se skupi za vrijeme eventa, u cijelosti odlazi na račun udruge!

FOTO: Good cause

Podržite ovu dobru priču! Dođite 12.7. na Ribnjak i ubacite koju kunu u donacijske kutije kod DJ pulta ili na šanku. Osim što će glazbu birati poznata domaća imena kao što su Koolade, VRH, Tone Tuoro, mapalma i SZCH, organizatori pripremaju besplatne uzorke hrane za sve njuške. Zahvaljujući ovogodišnjim partnerima, psi će uz pratnju vlasnika moći uživati u nekoliko vrsta poslastica, suhe hrane, teniskim lopticama i ručno rađenim psećim krevetićima.

FOTO: Good cause

No balance, kolektiv koji organizira Good Cause, ovim putem se zahvaljuje izvođačima, dizajnerima i fotografima na podršci te partnerima na donacijama: Bijeli Čarobnjak, Capa Pet Bistro, Fish4Dogs Hrvatska, MaRec by Marina, Pet centar, Platinum Hrvatska i Vau torte. Detalje o naj dog friendly događaju ove godine pogledajte ovdje!


Komentari