11. izdanje Kros utrke Volim trčanje

FOTO: Press

Ovo događanje primarno je obiteljski event i okupljalište zaljubljenika u rekreativno trčanje.

Još je malo ostalo do 11. izdanja sada već tradicionalne zagrebačke kros utrke Volim trčanje. Svi koji žele trčati neka požure s prijavama jer je ostalo još malo startnih brojeva!

Više od 800 odraslih i 700 djece trčat će u nedjelju 10. lipnja na savskom nasipu kod Boćarskog doma na Prisavlju 2 u Zagrebu.

Ovo događanje primarno je obiteljski event i okupljalište zaljubljenika u rekreativno trčanje. Svatko, od najmlađih pa sve do onih s puno kilometara u nogama, može pronaći svoju idealnu utrku.

  • Dječje utrke – 50, 200, 500 i 800 metara
  • Utrke odrasli – 2, 5, 11 i 15km

Na utrku se još uvijek može prijaviti na www.volim.trcanje.hr, a startnina iznosi 80 kuna. Sudjelovanje na dječjim utrkama je besplatno.

Priča o utrci Volim trčanje započinje ambicijom Udruge Aktivan život, koja je željela na startnu liniju dovesti što veći broj građana, kako bi ih pokrenula i pokazala sve prednosti bavljenja sportom. Utrku trči i podržava više tisuća trkača svake godine, što  nam pokazuje da je došlo do onoga na čemu se radilo ciljano posljednjih deset godina – trkačkog pokreta!

Za sve one koji vole ono što ova utrka donosi – druženje, medalju, uspjeh, stazu, navijanje i još mnogo toga, ovo je VAŠA utrka!


Komentari