ZBOG KIŠE: Odgođen Ful kul buvljak na platou kultnog zagrebačkog kluba! Najavljen novi datum

Foto: Facebook

Zbog najavljene kiše i grmljavinskog nevremena Ful Kul Buvljak i 80’s Party, koji su se trebali održati na platou popularnog zagrebačkog Boogaloo Cluba, odgođeni su za iduću subotu, 24. srpnja.

Riječ je o jednom od najvećih urbanih buvljaka u gradu Zagrebu, koji okuplja mnoštvo zanimljivih izlagača i posjetitelja. Dobra vijest je da je novi datum vrlo brzo pred nama, pa se Ful Kul Buvljak iduće subote za posjetitelje otvara u 10.00 sati i trajat će do 17.00 sati. Atmosferu će podizati DJ Tomi Phantasma uz hitove iz 80tih, new wave i slično.

Odaziv izlagača je do sada bio iznad očekivanja, kao i kvaliteta ponude koja je bila na nivou europskih gradova, što Ful Kul stavlja u rang s buvljacima u Amsterdamu, Berlinu, Londonu. Naravno, za to su najviše zaslužni izlagači, organizatori, ali i sama lokacija koja je vrlo atraktivna i nudi sve sadržaje koje bi jedan buvljak trebao imati.

Događaj je koncipiran na prodaji i zamjeni raznoraznih zanimljivih predmeta. Od odjeće, modnih dodataka, umjetnina, knjiga, gramofonskih ploča, antikviteta, pa sve do instrumenata, lampi i bicikala.

Za one koji dolaze po prvi put, Boogaloo Club se nalazi na adresi Ulica grada Vukovara 68 u sklopu zgrade Pučkog otvorenog učilišta, a ulaz u klub je iz Ulice Ivana Lučića na raskršću sa Čazmanskom ulicom. Ako želite izlagati na Ful kul buvljaku, možete se prijaviti ovdje.  Prijave se zaprimaju do ponedjeljka 19.srpnja ili kada se mjesta popune.

“Napominjemo da će zbog mjera sigurnosti, između svakoga štanda razmak morati biti 1,5 metar, a kapacitet štandova biti smanjen pa molimo da se požurite sa rezervacijama. Ulaz je besplatan za sve”, obavijestili su organizatori.


Komentari