ZALUDIO JE SVIJET, A SADA STIŽE U ZAGREB: Latino zavodnik Maluma u zagrebačkoj Areni priprema spektakl

Foto: Instagram

Svjetska latino atrakcija Maluma, nastupit će 24. veljače 2022. u zagrebačkoj Areni u sklopu svjetske turneje “PAPI JUANCHO WORLD TOUR 2022”. Zagrebački koncert bit će jedan od prvih s kojim započinje svoju europsku turneju te će osim Zagreba nastupiti i u Beču, Parizu i Zurichu.

Maluma je izvođač s najviše prodanih koncertnih ulaznica u povijesti latino glazbe koji je samo u 2017 g. u sklopu svoje turneje rasprodao preko 1 milijun ulaznica. Njegovom planetarnom uspjehu prethodila su tri glazbena albuma Pretty Boy Dirty Boy (2015), F.A.M.E. (2018.) i 11:11 (2019.) koji su zauzeli br.1 Billboard latino liste. Maluma je najmlađi umjetnik koji je istovremeno osvojio #1 i #2 na Billboardovoj “Latin Airplay” listi, dok je njegovih čak četrnaest najpopularnijih hitova završilo na istoimenoj listi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli MALUMA (@maluma)

Jedna od značajnih glazbenih suradnji mu je ona sa Shakirom, čiji je video spot „Chantaje“ na YouTubeu pogledalo skoro 3 milijarde fanova. I druge glazbene suradnje Malumi donose iznimnu popularnost poput one sa J.Lo, Ricky Martin, Madonne i Marc Anthony. Bilo da snima glazbu, nastupa, fotografira se za naslovnice najvećih popularnih magazina ili surađuje s najvećim modnim brendovima, Maluma slovi za jednog od najvećih latino glazbenika u povijesti glazbe.

Ulaznice za koncert u Zagrebu u slobodnoj su prodaji od 29. listopada u sustavu Entrio.

Komentari