ZALJUBLJENI PREKO UŠIJU! Zoološki vrt prepun je ljubavnih parova, a sve o njima doznajte u današnjoj turi

Foto: Zoološki vrt Grada Zagreba

Na Valentinovo, u nedjelju 14. veljače, posjetitelji Zoološkog vrta grada Zagreba moći će čuti neke od nevjerojatnih priča o ljubavi i strasti u svijetu životinja. Edukatori će zainteresiranima otkriti kako se muški i ženski pripadnici raznih životinjskih vrsta privlače, kako izgleda njihov suživot te kako podižu mlade.

Među najzanimljivijim životinjama o čijim će se pikanterijama iz ljubavnog života govoriti, su dvoprsti ljenivci. Ennio iz Njemačke i Matilda iz Mađarske na zagrebačkoj adresi ljubuju već pet mjeseci. Ovaj dvojac pravi je celebrity par u ZOO-o, a prilikom posjeta imat ćete prilike doznati sve njihove tajne zavođenja.

Isto tako, imat ćete priliku upoznat se sa monogamnim vrstama mare koje zajedno ostaju do kraja života. Ni bjeloruki gibon svoju partnericu najčešće ne ostavlja. Giboni se jako trude oko svojeg odnosa. Kako bi produbili svoju vezu, međusobno se timare, a vole se zajedno i glasati, pa ih se naziva i šumskim pjevačima.

Kako bi ugođaj za Valentinovo u Zoološkom vrtu grada Zagreba bio potpun, Vrt je prigodno uređen. Paviljon Szechuan postao je Paviljon ljubavi gdje se zaljubljeni mogu fotografirati na Kupidovoj ljuljački. Na Valentinovo će se moći uključiti i u poseban fotonatječaj na društvenim mrežama te izabrati neko od prigodnih jela u restoranu Kod morskog lava.

[FOTONATJEČAJ]

?Ovjekovječite svoju ljubav u Divljem srcu grada!?

Posjetite nas danas do 17 sati s osobom u koju ste…

Objavljuje Zoološki vrt grada ZagrebaNedjelja, 14. veljače 2021.

 


Komentari