Zagrepčani, ne propustite ovu priliku! Do kraja srpnja besplatno razgledajte svoj grad u pratnji turističkog vodiča i otkrijte kako snimiti najbolju fotografiju za Instagram

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL/ Ilustracija

Ako želite bolje upoznati svoj grad i otkriti dosad nepoznate zanimljivosti, ovog ljeta imate savršenu priliku za to. Turistička zajednica grada Zagreba daruje svim sugrađanima besplatne razglede grada na hrvatskom jeziku.

Počevši od 5. lipnja pa sve do 31. srpnja, svi zainteresirani imat će priliku naučiti nešto više o svom Zagrebu. Polasci su predviđeni subotom u 17:00 sati s tri različite lokacije u gradu, ovisno o odabranoj turi. Edukativno razgledavanje grada u pratnji turističkog vodiča trajat će 1,5 – 2 sata. Maksimalni broj polaznika je 25 osoba po grupi, a razgledi su podijeljeni u tri različita obilaska.

To su Insta Zagreb, Europom po Zagrebu i Graffiti & Street art tura.

Insta Zagreb je obilazak koji uključuje i vodiča i profesionalnog fotografa, a koji će vas naučiti gdje snimiti najbolju fotografiju u Zagrebu. Polazak je ispred Hrvatskog narodnog kazališta. Prijaviti se možete na [email protected] ili 0919545919.

U obilasku Europom po Zagrebu otkrijte gdje se u Zagrebu skriva Firenca, Venecija, Pariz, Rim, Budimpešta, Beč, Prag i drugi europski gradovi, što ih povezuje sa nama te obnovite uspomene ili stvorite nove. Polazak kod Makete grada Zagreba, a prijave se zaprimaju na broj 0911616617 ili [email protected].

Graffiti & Street art tura  omogućuje vam upoznanje umjetničke strane Zagreba kao i da i naučite nešto o povijesti ulične umjetnosti te kako ona stvara istinsku vizualnu umjetnost na javnim prostorima. Polazak ispred Centra za posjetitelje na Trgu bana Jelačića 11, a prijaviti se možete na [email protected].

Više informacija o obilascima, kao i kontakti za prijave, mogu se dobiti u Centrima za posjetitelje TZGZ.


Komentari