ZAGREPČANI NAJAVLJUJU NOVI PROSVJED: Upozoravaju da je 5 do 12 za rješavanje ovog problema

Zgrada Gradske uprave, foto: Wikimedia Commons

U najavi je još jedan prosvjed. Zelena akcija poziva građane i građanke Zagreba da dođu u srijedu, 30. siječnja 2019. godine, u 11:55 sati ispred Gradske uprave Grada Zagreba (Trg Stjepana Radića 1) kako bi u što većem broju zahtijevali veće promjene u katastrofalnom sustavu gospodarenja otpadom.

U zgradi Gradske uprave će urudžbirati dopis gradonačelniku Milanu Bandiću sa zahtjevima protiv poskupljenja mjesečnih računa za odvoz otpada, za pravedniju naplatu po količini i poboljšanje kvalitete usluge.

Facebook/5 do 12: Zagrepčani_ke protiv poskupljenja i gušenja u smeću

U Zagrebu godinama vlada kaos sa smećem, a najavljeno drastično povećanje mjesečnih računa je očita kulminacija nebrige i nesposobnosti gradskih službi koje nisu u stanju uspostaviti kvalitetan sustav kakav postoji u Ljubljani i drugim glavnim gradovima diljem EU. U Zagrebu se sustav prilagođava raznim interesnim skupinama koje profitiraju od ovakvog kaosa, a sve na štetu građana i građanki. Krajnje je vrijeme da zajedno kažemo NE tom kaosu!, piše u događaju na Facebooku 5 do 12: Zagrepčani_ke protiv poskupljenja i gušenja u smeću


Komentari