ZAGREB OČEKUJE SPEKTAKL ZA PAMĆENJE: Srpska glazbena atrakcija na Šalati će održati svoj dosad najveći koncert u Hrvatskoj

Foto: Sofija Modošanov i Ivana Tešić

Glazbena atrakcija iz Pančeva, poznati dvojac Buč Kesidi, u svibnju će održati svoj dosad najveći koncert u Hrvatskoj. Na zagrebačkoj Šalati nastupit će u subotu, 27. svibnja 2023. godine.

‘Tijekom proteklih par godina, kuda god da smo putovali po regiji, put nas je nekako stalno vraćao nazad u Zagreb i prijateljima i suradnicima koje smo tamo stekli. Posljednji put kada smo svirali u Zagrebu rasprodali smo pet koncerata i ubrzo nakon toga svirali i šesti, a i dalje nam nije bilo dosta’, poručio je dvojac najavljujući zagrebački koncert.

‘Sada je prošlo skoro dvije godine od toga i jako smo se zaželjeli Zagreba. Ovo će biti naš najveći koncert u Zagrebu, Šalata je legendarna lokacija i plan nam je prirediti dosad neviđeno koncertno iskustvo, da zajedno pjevamo stare, ali i nove pjesme’, dodali su Buč Kesidi.

Zagrebački koncert dio je serije velikih regionalnih koncerata u sklopu kojih će bend nastupiti 20. svibnja u novosadskom Spensu te 3. lipnja na beogradskom Tašmajdanu.

Buč Kesidi potvrdili su status regionalnih zvijezda nizom nastupa na najvećim festivalskim i koncertnim pozornicama. Zoran Zarubica (bubnjevi, vokal) i Luka Racić (gitara, vokal), ljevoruki disko pop-rok electro boy bend duo, kako sami sebe Buč Kesidi nazivaju, novim pjesmama i koncertima nas uvode u još jedno poglavlje svog rada. Bend ne miruje i već najavljuje sljedeći singl “Skupi snagu” koji će biti objavljen u veljači.

Ulaznice za najveći zagrebački solo koncert benda Buč Kesidi su u pretprodaji po 14 eura, a ta cijena će vrijediti do 12. ožujka. Dan nakon cijena se penje na 16 eura, a od 1. svibnja za ulaznicu će trebati izdvojiti 19 eura. Na dan koncerta ulaznica će koštati 22 eura. Ulaznice su dostupne na na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava, online na www.eventim.hr, kao i u Dirty Old Shopu i Rockmarku.


Komentari