Zagreb dobiva geekovski dućan za obožavatelje Harryja Pottera, Star Warsa, Gospodara prstenova i Igre prijestolja

FOTO: Potterhood

Poput dućana u kojem veliku većinu vremena provode junaci serije Teorija velikog praska

Ako ste već godinama vjerni obožavatelj serijala o Harryju Potteru, Star Warsa, Gospodara prstenova i serije Igre prijestolja, svoje utočište od petka 27. travnja moći ćete pronaći u Zagrebu na adresi Tkalčićeva 34.

Na spomenutoj adresi otvara se pravi mali raj za vještice, čarobnjake, bezjake, Jedije, Sithove, vilenjake, patuljke i sva ostala magična stvorenja – ultimativni i potpuno specijalizirani geekovski dućan Here Be Dragons – koji će zadovoljiti sva fandomska osjetila.

Harry Potter, Igre prijestolja, Gospodar prstenova i Star Wars samo su neki od protagonista i inspiracije ovog shopa, a u petak možete svjedočiti najluđem provodu koji je geekovska scena ikad vidjela.

Na otvorenju vas očekuje mnoštvo iznenađenja, tematski napitci koje će osigurati Mali medo, veliko cosplay natjecanje na kojem će nagrade biti poklon bonovi od 3000, 1000 i 500 kuna. Sudjelujte u raznim giveaway akcijama novog geekovskog poglavlja zagrebačke scene. Početak programa je u 20 sati, a druženje će se nastaviti do kasnih noćnih sati.


Komentari