Zagreb Beer Fest otkrio kad počinje festival i prva glazbena imena

Nakon sjajnog prvog izdanja u svibnju prošle godine, Zagreb Beer Fest najavljuje svoje drugo izdanje.

Zagreb Beer Fest će se održati od 17. do 20. svibnja ove godine u Parku Franje Tuđmana/Trgu Francuske Republike. Prošle je godine kroz tri dana festival posjetilo čak 30.000 ljudi, a ove godine se očekuje 50.000 posjetitelja te je festival produžen za još jedan dan.

Zagreb Beer Fest već se prve godine istaknuo kao sjajan festival na odličnoj lokaciji u samom centru Zagreba. Obiteljska atmosfera u popodnevnim satima i odlični koncerti u večernjim satima pokazali su se kao pun pogodak, a i ove godine Park Franje Tuđmana/Trg Francuske Republike postaje velika pozornica. Prva najavljena glazbena imena su Pips, Chips & Videoclips, Let 3, Fisher-Z i Nipplepeople.

Miljenici zagrebačke publike Pips, Chips & Videoclips svoje najveće hitove odradit će prvi put na pozornici Zagreb Beer Festa, a radi se o bendu koji ima već remek-djela hrvatske diskografije te su poznati po sjajnim koncertnim nastupima koje rasprodaju diljem Hrvatske i regije. Let 3 su uvijek dobro raspoloženi za nove pobjede, a jedna od takvih će biti i u Parku Franje Tuđmana/Trgu Francuske Republike gdje će još jednom dokazati da su zaista jedan od najboljih live bendova na ovim prostorima.

Vlasnici hitova “Berlin”, “Marileese”, “Room service”, “So long” i “Crazy Girl”, britanski Fisher-Z stižu nakon više od 30 godina ponovno pred zagrebačku publiku. Rockeri koji su aktivni još od 70-ih godina predstavit će sve svoje hitove na pozornici Zagreb Beer Festa, a pred našu publiku stižu nakon što su rasprodali velike klubove diljem čitave Europe.

Electro-pop duo Nipplepeople na Zagreb Beer Festu pred zagrebačku publiku stiže prvi put nakon sjajnog rasprodanog koncerta u Tvornici kulture.

Osim glazbenog dijela, Zagreb Beer Fest će ponovno predstaviti više od 100 različitih vrsta piva, a više detalja o svemu objavit će uskoro. Ulaz na festival je besplatan.


Komentari