ZABAVA POD MJERAMA! Jazz band ‘Black Coffee’ u Lisinskom slavi 26 godina postojanja

FOTO: PR

Unatoč brojnim mjerama koje zabranjuju veća okupljanja ljudi zbog trenutačne pandemije koronavirusa u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog, u nedjelju će, kako je najavljeno,  hrvatski jazz band “Black Coffee” obilježiti 26. godišnjicu djelovanja.

Koncert je najavljen u 20 sati, a band će publici promovirat svoj 13. album pod nazivom “Once upon a time”, a u 14 sati sa svima zainteresiranima popričat će o jazz glazbi, na sat vremena dugom edukativnom koncertu “Zajedničko muziciranje”.

Black Coffee iza sebe ima 12 studijskih albuma, 3 diskografske nagrade Porin te brojne nastupe kako na domaćim tako i na inozemnim jazz festivalima.

U glazbenoj karijeri nastupao je sa niz renomiranih hrvatskih i inozemnih glazbenika kao što su Boško Petrović, Matija Dedić, Zdenka Kovačiček, Gibonni, Oliver Dragojević, Georgie Fame, Catia Werneck, Tammy McCann, Nelson Latif i druge.

Posljednjih nekoliko godina Black Coffee nastupa sa pjevačicom iz New Yorka Martine Thomas, a zajedno s njom izdali su i CD pod nazivom “Yo Yo”.

Komentari