ZABAVA NA OBALI SAVE: Stigao ovotjedni program Green River Festivala, na rasporedu književna večer, nagradne igre i koncert Nine Kraljić

Green River Fest, foto: press

Ovog tjedna Green River Fest na obalama rijeke Save ispod kultnog Hendrixovog donosi novi zanimljivi program za sve željne dobre zabave.

“U ponedjeljak u goste dolazi Motovun Film Festival s izborom kratkih filmova s njihovog ovogodišnjeg festivala, dok će se u utorak održati nagradna edukativno-društvena igra “Nisam za bacit!”. Ne samo da će posjetitelji naučiti nešto kroz igru nego su nagrade upravo ulaznice za muzeje pa je ovo prava prilika za učenje. Poslije edukativno-društvene igre na Green River Festu održati će se književno-glazbena večer na temu Marija Jurić Zagorka.

Green River Fest (Foto: Press)

U srijedu u Babinjak dolazi Nina Kraljić, pobjednica natjecanja “The Voice”, koja će odmah nakon Babinjaka održati zvukoterapiju, a zatim i koncert.

U četvrtak posjetitelje očekuje klaunska predstava Reciklauniranje, nakon koje slijedi koncert Damira Biondića Bronza. U petak je zamišljena kreativna Posca radionica oslikavanja kamenčića nakon koje nastupa bend Gavrani. U subotu red na party sa DJ-em iznenađenja, dok su za nedjelju zakazane “Igre bez granica” nakon kojih nastupa grupa The Dudes. K svemu tome tu su još Sport Zona i Kids Zona svaki dan i Art Baazar cijeli vikend”, objavili su organizatori Green River Festa.

Ulaz je slobodan, a cjelokupni program možete pogledati ovdje.


Komentari